Sessie van 24 juni 2023

Laurs

The Living Force
FOTCM Member
Dit is de Nederlandse vertaling van de sessie van 24 juni 2023. Gelieve ideeën en opmerkingen op de originele thread van de sessie te plaatsen.


Sessie van 24 juni 2023


Laura en Andromeda aan het bord

Joe, Gaby, Ark, Possibility of Being, Niall, Chu, Scottie, Princess Leia, Falcor, Bella

Aanwezige FOTCM-Leden via Zoom: 3DStudent, 987baz, A Jay, Adobe, Aeneas, Aiming, Alana, Alejo, anartist, AndrewMn, Andrian, annp, Anthony, Approaching Infinity, Aya, Beau, Bluefyre, Bobo08, brandon, Breton, Carl, cassandra, Cosmos, Deliverance, Dirgni, dugdeep, Eboard10, Ellipse, Ennio, fabric, Fallen735, finduilas495, France, Gawan, Glenn, Gottathink, goyacobol, grini, herondancer, Hesper, hesperides, iamthatis, IrjO, Jacques, JeanneT, JEEP, Jefferson, Jenn, Jono and his girlfriend, Josi, kenlee, keyhole, Konstantin, korzik18, Laurs, Learner, Lilou, logos5x5, loreta, LQB, Luc, M, Maat, Maiko, Mari, Mark7, maxwell1110, Michal, Mikkael, Mililea, mimimari, MK Scarlett, mkrnhr, Mrs. Peel, msante, Nathan , Navigator, Neema, Nicholas, Nienna, Obi, Ollie, Oxajil, Pecha, PERLOU, Pophistorian, Puma, RedFox, rrraven, Ryan, Ryu, Saman, Seamus, seek10, Sinapi, Stoneboss, T.C., Terran, Theodor, thorbjorn, Timotheos, Tristan, Turgon, whitecoast, williamsj, Windmill Knight, Yas, Ysus

V: (L) Oké, laten we eens kijken wat we hier kunnen doen. Ik wil niet dat mijn arm pijn gaat doen.

A: Liefs voor iedereen namens Cassiopaea. Roillia hier. We weten van jullie gebeden voor iedereen en zullen helpen op de manieren waarop we kunnen.

V: (L) Hmm. Oké. Daar gaan we. Zoals jullie weten hebben we John DeSouza’s boek The Extra-Dimensionals gelezen en erover gediscussieerd en we hebben wat vragen. Ik denk dat we maar moeten beginnen. De eerste vraag die ik wil stellen is, veranderen de buitenaardse wezens, de Grays, die jullie hebben beschreven als cybergenetische sondes, ooit van gedaante zoals DeSouza suggereert?

A: Nee.

V: (L) Kunnen ze dat?

A: Nee.

V: (L) Hij veronderstelde dat de Grays zichzelf in Nordics konden veranderen en dat ze dat ook deden en hij ging aan de slag met de gedachte dat "buitenaardse rassen niet meer dan een handigheidje zijn. Voor 'buitenaardse bezoekers' kan het veranderen van gedaante net zo eenvoudig zijn als het verwisselen van jas voor de mens is."

A: We hebben deze onderwerpen al eerder behandeld. Lees de transcripties opnieuw.

V: (L) Nou, we dachten al van niet, maar we moesten het vragen. Oké. En toen vroeg ik: Werd Travis Walton weer tot leven gewekt door de buitenaardse wezens omdat hij per ongeluk gedood werd door een plasmastraal?

A: Gedeeltelijk waar inderdaad.

V: (L) Nou, gedeeltelijk waar. Welk deel is waar? Werd hij weer tot leven gewekt door de buitenaardse wezens?

A: Ja

V: (L) Werd hij per ongeluk gedood door de plasmastraal?

A: Nee

V: (L) Dus hij werd niet per ongeluk gedood, maar hij werd wel gedood, toch?

A: Ja

V: (L) Werd hij opzettelijk gedood?

A: Ja

V: (L) Bedachten ze zich?

A: Bevelen kwamen van hogerhand.

V: (L) Dus iemand hogerop in de hiërarchie van 4D STS beval hen om hem weer tot leven te wekken en terug te plaatsen?

A: Ja.

V: (Joe) Werd hij teruggeplaatst zoals hij eerst was?

A: Nee.

V: (Joe) Wat veranderde er?

(L) Wat was er aan hem veranderd?

(Joe) Miste hij iets?

A: Hij werd gebruikt voor het oogsten van sperma en zijn herinneringen werden gewist.

V: (Joe) Is het niet zo dat als iemand sterft, er een soort beschermend koord is dat niet doorboord kan worden of zo? Dus als ze iemand doden, kun je diezelfde ziel of essentie niet zomaar in het lichaam terugplaatsen. Je kunt iemand in feite niet weer tot leven wekken. Buitenaardse wezens kunnen dat ook niet. Dus functioneerde hij daarna als een soort automaat, of...? Snappen jullie wat ik bedoel? Klopt dat? Dat ze, als ze iemand doden, hem niet weer tot leven kunnen wekken - ze kunnen de ziel niet zomaar terughalen en terugstoppen in het lichaam omdat er een beschermend proces plaatsvindt als iemand eenmaal dood is...

A: Ervan uitgaande dat de ziel de bescherming van het "zilveren koord" is binnengetreden.

V: (L) Dus zielen die het aardse domein niet hebben verlaten en niet het licht zijn ingegaan, kunnen dan door 4D STS worden gebruikt?

A: Ja

V: (L) Dus in theorie zou 4D STS discarnate entiteiten die niet in het licht zijn gegaan, kunnen inspireren of dwingen om zich aan personen te hechten?

A: Ja

V: (Joe) Ze hebben ook omstandigheden gecreëerd, of gewacht op omstandigheden, waarin een heleboel mensen onder traumatische omstandigheden sterven - wat betekent dat ze een beetje in de war zijn, ze gaan het licht niet in - om hen vervolgens allemaal in nieuwe lichamen te schuiven.

V: (L) Zouden ze dat kunnen doen?

A: Ja ja ja

V: (Joe) Is dat hun geniepige plan?

A: Onderdeel ervan.

V: (L) Heeft iemand nog een verhelderende vraag toe te voegen aan dit specifieke kleine subonderwerp? Ja. Nee. Ik geef je een minuutje als je wilt typen...

(Joe) Wil je vragen waar DeSouza zijn informatie vandaan haalt?

V: (L) Daar werken we naartoe. Oké. Niemand? Ik had dus de theorie dat DeSouza al deze dingen opzettelijk door elkaar haalde ter verhulling, om op die manier te proberen om bepaalde echt belangrijke informatie aan zijn lezers over te brengen. Dat wil zeggen, heeft hij edelstenen begraven in een emmer modder?

A: Dat klopt, maar niet opzettelijk.

V: (L) Oké... Waar haalt hij zijn informatie vandaan?

A: Een deel is afkomstig van zijn eigen inzichten en andere van twijfelachtige bronnen. Hij had niet de ervaring die jij had voor wat betreft de aanpak van aangehechte entiteiten en demonische entiteiten.

V: (PoB) Wat was zijn intentie?

A: Zijn intenties zijn oprecht en positief, maar hij werd op een dwaalspoor gezet door die krachten die de mensheid willen beheersen.

V: (L) Dus als hij goede inzichten heeft, is dat gerelateerd aan dingen die hij zelf heeft gezien en onderzocht?

A: Ja

V: (L) En nog iets anders over hem?

A: Op dit moment niet echt. Afwachten en zien.

V: (L) Oké. Keit vraagt:

(Keit) Wie heeft de objecten van de Tic-Tac/Nimitz-ontmoeting gemaakt die in de volgende video's te zien zijn en aan wie behoren deze toe?


A: Dat zijn sondes uit 4D, niet door mensen gemaakt zoals DeSouza suggereert.

V: (L) Bestaan er überhaupt dingen, bestaan er soortgelijke dingen die door de mens zijn gemaakt?

A: Ja, maar technologisch veel minder geavanceerd. DeSouza wordt verblind door zijn onvermogen om de hyperdimensionale veranderlijkheid van het fysieke te bevatten.

V: (L) Hmm.

A: Wees ook gewaarschuwd. DeSouza begrijpt de gevolgen van het voorgaande antwoord niet volledig.

V: (L) Dus zijn terugbrenging van het fenomeen tot louter extra-dimensionale ideeën beperkt zijn vermogen om te begrijpen hoe gevaarlijk het werkelijk is. Is dat wat we hier bedoelen?

A: Ja!!!

V: (L) Hij denkt dat het voldoende is om gewoon een stam te vormen en goede gedachten te hebben, en… Ik bedoel, wat is nou eigenlijk zijn advies? Weet iemand dat? Wat is zijn advies? Hoe moeten we hierop reageren? Heeft iemand dat opgepikt?

(Alejo) Wakker worden.

V: (L) Wakker worden. We moeten maar gewoon wakker worden. Nou, goed, dus hij zegt dat we wakker moeten worden. Wakker worden voor wat? Nou, dat het een extra-dimensionaal fenomeen is. En als je de aard van het fenomeen niet kent terwijl je denkt dat je dat wel kent, dan ben je niet echt wakker. Klopt dat?

A: Ja

V: (Andromeda) Hij heeft informatie over dit alles en kennis beschermt, maar…

A: Valse informatie is erger dan geen informatie.

V: (Joe) Op hetzelfde moment toen je het had over het lezen van dat boek over DeSouza, was er een gebeurtenis die een paar weken geleden plaatsvond in Las Vegas, die enigszins… het was geen flap, maar die een op gang komen van de discussie over UFO’s voortbracht, ook onder politici en in het Congres en zo. Maakt dat deel uit van een gepland proces?

A: Ja.

V: (L) Wordt het door mensen of hyperdimensionale wezens gepland?

A: De laatsten in samenwerking met de eerstgenoemden.

V: (L) Landde er die nacht dus echt iets in de achtertuin van die Latijns-Amerikaanse familie?

A: Gedeeltelijk

V: (L) Wat bedoelen jullie met gedeeltelijk?

A: Hyperdimensionaal en tijdelijk.

V: (Joe) Was het een soort raamvaller-gebeurtenis? [NvV: in de Engelse tekst wordt de term ‘window faller’ gebruikt]

A: Ja

V: (Joe) Rond dezelfde tijd was er, naar wat wij denken, sprake van een vuurbal. Was dat een echte vuurbal die in de lucht werd waargenomen?

A: Ja

V: (Joe) Was er enig verband met het openen van het raam?

A: Ja

V: (L) Dus de vuurbal viel, het raam ging open, en er was even iets te zien?

A: Ja

V: (Joe) Gebeurt dat vaak bij waarnemingen van vuurballen, of is het een minder vaak voorkomend fenomeen?

A: Vrij vaak.

V: (L) Oké.

(Andromeda) Openen ze ramen, of komen ze door ramen die al open zijn?

(L) De vuurbal blaast het raam open en dan komt er iets doorheen.

(L) Oké, volgende vraag:

(T.C.) DeSouza ziet de activiteit van bijvoorbeeld de Tic-Tac-UAP's die langs de marine vliegen als een aspect van het 'nep-buitenaardse invasie'-scenario, een psychologische operatie die wordt uitgevoerd om het begrip van het UFO-fenomeen bij de bevolking, de regering en het leger te sturen. Is dit waar?

A: We hebben eerder gezegd dat een nep-UFO-invasie zal mislukken vanwege gebrekkige technologie en beeldkwaliteit en andere factoren.

V: (T.C.) We kunnen net zo goed vragen of John DeSouza een Greenbaum-slachtoffer is, gezien het soort 'new age-programmering’ die bij sommige Greenbaum-slachtoffers geïnstalleerd wordt en zijn ervaringen met hoge vreemdheid in zijn jeugd. Misschien kan zo'n programmering verklaren waar hij sommige van zijn ideeën vandaan heeft.

(L) Nou, dat, weet je, hij wordt... maar we vragen het gewoon voor de zekerheid: Was hij een Greenbaum-slachtoffer of iets dergelijks?

A: Nee, maar hij wordt al sinds zijn kindertijd gevolgd en gedwarsboomd vanwege zijn FRV. [NvV: FRV is Frequentie Resonantie Vibratie]

V: (L) Oké, dus toen hij in de beschrijving van zijn ervaring van de vroege ontvoeringspoging aan het begin van het boek zei dat ze hem er om de een of andere reden niet doorheen konden krijgen, kwam dat door zijn FRV?

A: Ja

V: (L) En zijn inzichten wanneer hij met veel verschijnselen te maken krijgt, en in staat is deze te beoordelen en een juiste gevolgtrekking te maken, komt dat ook door zijn FRV?

A: Ja

V: (L) En misschien is dat ook de reden waarom er zoveel moeite werd gedaan om hem af te leiden en op een dwaalspoor te brengen?

A: Ja

V: (L) Zal hij het uitvogelen?

A: Hoogstwaarschijnlijk.

V: (L) Goed. Nou, oké, dit is nogal bizar... Is happyliza hier? Dus happyliza zegt:

(happyliza) Ik wil graag weten of John DeSouza op de hoogte is van Terra Terrestrials - dat wil zeggen, het ondergrondse ras - of het in zijn boek noemt.

(L) Ze zou het boek kunnen lezen om dat uit te vinden, maar hij is duidelijk niet op de hoogte. Hij is zich niet bewust van het ondergrondse ras of de redenen voor het oogsten van menselijke materialen.

(happyliza) De voorbereidingen kunnen ook een invasie van de miljoenen die zich in het binnenste van de aarde bevinden betreffen, alsook op diverse plaatsen op aarde. Ook de moederschepen, over beide hebben de C's gesproken.

(L) Ik denk dus dat we daar waarschijnlijk mee te maken hebben. Is dat waar? Dat het een voorbereiding van een ondergrondse invasie is en van moederschepen die - hoe noemen ze die? De Nephilim-achtige dingen vervoeren?

A: Ja.

V: (L) Oké.

(Joe) En is die meest recente conditionering van, of openstelling van de kwestie van UFO's met deze Las Vegas-gebeurtenis, maakt dat deel uit van een langer proces? Het is niet onmiddellijk, maar in plaats daarvan een klein beetje conditioneren, en het dan een tijdje laten rusten, en...?

A: Horten en stoten.

V: (L) Volgende:

(lainey) Met betrekking tot de Roswell-crashes op 4 juni, 1 juli en 4 juli vroeg ik me af of het mogelijk was dat dit drie versies van dezelfde crash waren. Dat wil zeggen, was er sprake van een tijdlus en werden er drie verschillende crashes waargenomen, maar ging het om hetzelfde luchtvaartuig dat neerstortte met steeds een iets andere afloop? Of waren het drie verschillende luchtvaartuigen die toevallig op hetzelfde moment in hetzelfde gebied neerstortten?

A: Laatste.

V: (L) Kan het het eerste zijn geweest? Dat wil zeggen, dezelfde crash die meerdere keren in tijdlussen plaatsvond?

A: Dat zou inderdaad gekund hebben.

V: (L) Oké, dit is een goede vraag. Ik denk dat we die gedeeltelijk hebben beantwoord.

(Ben) Hoewel hij zich duidelijk bewust is van de snode bedoelingen van ten minste enkele van de extra-dimensionalen, onderschat hij de reikwijdte en de kracht van dergelijke wezens?

A: Oh zeker!!

V: (L) En dat is waarschijnlijk waarom hij gedwarsboomd werd en valse informatie kreeg, want als ze de mensen laten denken dat het gewoon, je weet wel, extra-dimensionaal is en dat je alleen maar wakker hoeft te worden, weet je? Oké...

(Alejo) Zijn de pogingen om 'onthullingen' over het buitenaardse fenomeen druppelsgewijs te laten plaatsvinden, en het toelaten dat bepaalde personen er details uit officiële bronnen over publiceren en verspreiden, de poging van de machthebbers om te anticiperen op het eerder genoemde dunner worden van de sluier als gevolg van de wave?

A: Gedeeltelijk. Maar de materialistische zienswijze zal overheersen.

V: (L) De materialistische zienswijze zal overheersen... Maar oké... Dit leidt even naar een klein uitstapje, aangezien hij het heeft over een groep die boven alle regeringen staat en hij is niet de enige die dat zegt. Sommige mensen hebben hele boeken geschreven over, je weet wel, de geheime regering enzovoort, en dat die een soort leden van bloedlijnen zijn. Dus zijn die personen in die zogenaamde geheime regering zich bewust van de volledige aard van het fenomeen en wat het betekent voor de toekomst van de mensheid op aarde en zelfs voor henzelf?

A: Zij zijn zich bewust van de aard ervan maar geloven dat zij het kunnen beheersen. Op alle niveaus van de STS-hiërarchie overheerst het wensdenken.

V: (L) En er zijn, denk ik, families die van buiten de planeet bloedbanden hebben met 4D STS, klopt dat?

A: Ja

V: (L) En wat is de aard van deze bloedbanden? Ik weet dat dit een vage vraag is.

(Joe) Betekent dit dat ze ideologisch op elkaar afgestemd zijn?

A: Dit is een moeilijk onderwerp. Degenen die bloedbanden hebben met 4D STS hebben krachtcentra.

V: (L) Bedoelen jullie daarmee een soort extra fysiek orgaan?

A: Komt in de buurt.

V: (Andromeda) Zoals een emotioneel centrum of een intellectueel centrum?

A: Ja

V: (L) Zoals een emotioneel centrum of een intellectueel centrum... Werden ze hiervoor genetisch gemodificeerd?

A: Ja

V: (L) Bestaat er iets vergelijkbaars aan de STO-kant?

A: In zekere zin, hoewel het op natuurlijke wijze werd doorgegeven.

V: (L) Dus er bestaan STO-individuen met een soort krachtcentra?

A: FRV-zielsessenties.

V: (L) Dus met andere woorden, ze hebben een zielsessentie van bepaalde FRV's in tegenstelling tot genetisch gemodificeerde krachtcentra die hen met 4D STS verbinden, klopt dat wat we hier zeggen?

A: Ja

V: (Joe) Geven die krachtcentra deze personen van de 4D STS-bloedlijn mogelijkheden om op machtsposities terecht te komen of posities van macht en controle te verkrijgen?

A: Ja

V: (Joe) En is het waar dat ze in die zin een soort van verbonden zijn met een 4D STS-mentaliteit? Zodat ze zouden neigen naar overheersing?

A: Ja

V: (L) Betekent het ook dat deze krachtcentra energie kunnen doorgeven aan 4D STS via de 3D-persoon met het krachtcentrum?

A: Ja!!

V: (L) Is dat een van hun primaire functies?

A: Ja

V: (L) Dus ze worden ontworpen om op machtsposities terecht te komen, zodat ze energie naar boven door kunnen geven?

A: Ja

V: (Joe) Ofwel door wat ze uitvoeren, of je weet wel, ze kunnen lijden veroorzaken en zo...

V: (Andromeda) Voedingsbuizen.

(Niall) Zijn ze voornamelijk Brits? [Gelach]

(Joe) Dat is een serieuze vraag: Angelsaksische afkomst...

A: Noords. [NvV: In de Engelse tekst wordt de term ‘Nordic’ gebruikt]

V: (L) Oké.

(Jones) Baldwin en Wickman geven de idee dat veel aardgebonden geesten ofwel niet weten dat ze naar het licht kunnen gaan, of denken dat ze dat om een of andere reden niet kunnen. Welk percentage van DeSouza's extra-dimensionalen zijn in feite aardgebonden geesten?

A: 0

V: (L) Dus jullie zeggen dat aardgebonden geesten niet echt de dingen kunnen doen die de extra-dimensionalen volgens hem wel kunnen doen? Klopt dat?

A: Ja

V: (L) Aardgebonden geesten zijn wat hulpelozer. Maar kunnen ze enige kracht bereiken om in onze wereld te handelen?

A: Beperkt.

V: (L) Volgende:

(Keit) Komt het wereldwijde bewustzijn over buitenaardse wezens overeen met de agenda van 4D STS?

A: Niet noodzakelijkerwijs als "buitenaardse wezens”.

V: (L) Als buitenaardse wezens. Dus die zullen als iets anders worden gepresenteerd?

A: We hebben dit eerder behandeld.

V: (Joe) Ja. Onlangs hadden we er een discussie over, maar ze zeiden "kunnen we niet zeggen" [NvV: “no dice” in de Engelse tekst] toen we probeerden om details te krijgen. Maar het ging erom dat ze zouden komen en technologie of machtsvertoon of wat dan ook zouden laten zien. Onder het mom van hulp bij het redden van de wereld, zoals milieuproblemen of oorlogsproblemen, of wat dan ook. En daar bleef het bij, omdat ik niet wist hoe... Omdat ik vroeg: "Impliceert dat een algemeen bewustzijn over buitenaardse wezens onder de bevolking?" En ze zeiden "Ja". Maar toen, in die sessie niet zo lang geleden, zeiden ze dat ze niet per se als buitenaardse wezens zouden worden gezien. En toen lieten we het daar zo’n beetje bij, omdat dat ons te veel informatie zou geven en we het zelf moeten uitzoeken. Afwachten en zien.

V: (L) Ja, maar weet je nog dat we jaren geleden een sessie hadden over Courtney Brown, als iemand dat als zoekterm wil gebruiken: "Courtney Brown'. We hadden hier een discussie over, en dat was jaren geleden.

(Joe) Waar ging dat over?

(L) Over hoe de buitenaardse aanwezigheid geleidelijk zou worden geïntroduceerd, enzovoort?

(Joe) Als buitenaardse wezens?

(L) Nou, nee, niet per se als buitenaardse wezens.

(Joe) Nee. Als wat?

(L) Nou, ze zeiden dat ze als overlevenden van een ramp zouden zijn die ondergronds hadden geleefd en nu naar buiten komen om de mensheid te redden.

(Joe) Dat is net zo erg. Ik weet niet hoe dat gaat gebeuren, maar...

V: (Keit) Is het nodig dat er meer mensen in hen geloven? Hebben ze meer mensen nodig die in hen geloven?

A: Beter om niet te geloven.

V: (L) Dus met andere woorden, hun ware aard moet nog steeds verborgen blijven.

A: Ja.

V: (Joe) Gaan ze zichzelf onthullen als een soort afstammelingen van een vroegere beschaving op de planeet aarde die naar een andere planeet zijn gegaan en daar honderdduizenden jaren geleden hebben gewoond en nu komen ze terug? Dus technisch gezien zijn het mensen.

A: Komt dicht in de buurt!

V: (Joe) En zal Elon Musk hier verantwoordelijk voor zijn? [Gelach] Naar Mars gaan en hij neemt ze mee terug?

A: Nee!

V: (T.C.) De voorspellingen van DeSouza over verdwijnende steden en hun bevolkingen, en de verschijning van hybride monsters die werden ontwikkeld uit de proefmonsters die werden genomen tijdens ontvoeringen en verminkingen: kloppen die?

(L) Goed. Zullen er steden verdwijnen?

A: Niet bepaald.

V: (L) Zullen er van die menselijke hybride monsters verschijnen die DeSouza beschrijft?

A: Nee! Er zijn al menselijke hybride "monsters", maar die zien er menselijk uit.

V: (L) Zijn sommigen van die menselijke hybride monsters betrokken bij dat hele pedofielengebeuren?

A: Ja.

V: (L) Zijn ze ook betrokken bij de gendertransitie van onze jongeren?

A: Ja.

V: (L) En je kunt hun monsterlijke aard afleiden uit hun pedofiele neigingen en hun vernietiging van jonge mensen?

A: Ja.

V: (Joe) Draagt de aanwezigheid van de onkruidverdelger atrazine in de voedselvoorziening bij aan de toename van kinderen en jongeren die zeggen dat ze transgender zijn?

A: Ja.

[Joe overhandigt Laura een artikel over de Abydos-tempel in Egypte.]

V: (L) Nou, laat me dit toevoegen, omdat we het net hadden over de terugkeer van oude beschavingen: In de sessie op 8 april jl. vroeg Ursus Minor naar het hiërogliefenpaneel in de Abydos-tempel in Egypte. Hier is een foto van het paneel. Waarom staan daar een helikopter en andere luchtvaartuigen op afgebeeld die erg lijken op onze huidige vliegtuigen?

1688382316696.png

A: Dit kunnen jullie zelf beantwoorden!!

V: (L) Dus met andere woorden, er bestond vroeger een technologisch zeer hoog ontwikkelde beschaving op aarde die door rampen werd vernietigd.

A: Ja. We hebben jullie dit meer dan eens verteld.

V: (Joe) Ja, maar het zijn helikopters! [Gelach]

(Andromeda) Er was datzelfde geweldige helikopter-idee uit het informatieveld.

(Joe) En ze zullen in hun helikopters terugkomen.

V: (L) Oké. Ik weet niet zeker of ik deze vraag helemaal begrijp, maar hier komt 'ie:

(Black Cartouche) Speelt de positionering van de maan rond onze baan…

(L) Eigenlijk is het rond onze planeet…

(Black Cartouche) ... een belangrijke rol bij het in stand houden van de vrouwelijke energie die sinds de Zondeval door STS op aarde werd gecoöpteerd? Aangezien de aantrekkingskracht van de maan niet alleen de getijden regelt, maar ook de menstruatiecyclus van vrouwen, die hun stemmingen en emoties negatief beïnvloedt en het lijkt er dus op dat het vrouwen tijdens hun vruchtbare jaren van grote verantwoordelijkheid voor het creëren van nieuw leven in een bijna constante staat van emotionele kwetsbaarheid of instabiliteit en uit balans houdt voor een groot deel van deze zeer belangrijke tijd in het leven van een vrouw.

(L) Oké, wat ik hier niet begrijp is dat hij zegt: "De aantrekkingskracht van de maan regelt niet alleen de getijden, maar ook de menstruatiecyclus van vrouwen, wat een negatieve invloed heeft op hun stemmingen en emoties." Wat heeft een negatieve invloed op hun stemmingen en emoties? De maan of het feit dat ze een menstruatiecyclus hebben? Dat komt niet helemaal duidelijk naar voren uit de vraagstelling. Nou, omdat ik het al heb voorgelezen, ook al gaat het niet over het onderwerp - ik weet niet hoe ik daar in ben beland... [Gelach] Mijn oogballen gingen met me op de loop. Speelt het ronddraaien van de maan om onze planeet een belangrijke rol bij het handhaven van de STS-controle over onze planeet?

A: Nee.

(L) Oké. Zorgen de menstruatiecycli van vrouwen ervoor dat zij vrijwel constant emotioneel kwetsbaar zijn?

A: Onzin. Het maakt hen ontvankelijk voor kosmische energieën ten behoeve van de schepping van leven.

V: (Keit) Er is een bedrijf in Moskou en Novosibirsk dat sessies in Kozyrev-spiegels aanbiedt. Is hun onderzoek geldig of zijn het charlatans die legitiem onderzoek gebruiken voor hun commerciële doeleinden?

A: Het laatste.

(L) Dus ze zeggen dat het laatste - dat betekent dat het charlatans zijn die legitiem onderzoek gebruiken voor hun commerciële doeleinden.

V: (Keit) Zou het zin hebben voor ons om het uit te proberen?

A: Nee.

V: (Ben) DeSouza beschrijft dat hij werd vastgehouden en ondervraagd op een Amerikaanse militaire basis na een ervaring met een UFO. Hij dacht dat de mensen die hem ondervroegen niet tot de militairen behoorden en boven het niveau van de Amerikaanse regering stonden. Klopt zijn beschrijving van de gebeurtenissen en zo ja, wie waren deze mensen?

(L) Klopt zijn beschrijving van de gebeurtenissen?

A: Komt heel dicht in de buurt.

V: (L) En wie waren deze mensen?

A: Leden van de geheime strijdkrachten van de regering.

V: (L) Ik denk dat er niet meer uit komt dan wat we al hebben. Nou, rondhangen met exclusief gezelschap, we hebben het al gehad over de Great Voice-kwesties, dus ik denk dat we deze vraag maar overslaan. We kunnen het wel uitzoeken op basis van wat we al hebben. Oké, nu wat andere vragen die niets met DeSouza te maken hebben.

V: (Jefferson) Sommigen zeggen dat het een staatsgreep is of een echt protest tegen de Russische regering of gewoon een show. Wat zit er achter het gedrag en de toespraak van Prigozhin?

A: Verraders uit de tent te lokken.

V: (L) Suggereren jullie dat Prigozhin een van de verraders is?

A: Ja.

V: (Jono) Een paar dagen geleden was er een uitbraak van 'giftige algen' die duizenden vissen doodde in Zuid-Thailand, terwijl honderden dolfijnen en zeeleeuwen in Californië door dezelfde algen stierven. Waren het gewoon giftige algen, of iets anders dat dit veroorzaakte? En is er een verband met de vermiste Titanic-onderzeeër?

(L) Nou, hoe kom je daar nou op? [Gelach].

V: (L) Oké. Waren het gewoon giftige algen?

A: Nee.

V: (L) Was het iets anders?

A: Ja.

V: (L) Wat was het voor iets anders?

A: Onderwaterlekkages van overheidsprojecten.

V: (L) Oké. Had het te maken met de vermiste Titanic-onderzeeër?

A: Nee.

V: (L) Wat was de oorzaak van de vernietiging van de Titanic-onderzeeër?

(Joe) Ondeugdelijk vakmanschap.

A: Lek.

V: (L) En waar werd dat lek door veroorzaakt?

A: Wat Joe net zei! [Gelach]

V: (Joe) Niall, had jij geen vraag over Prigozhin?

(Niall) Ja, dat is zo'n beetje de hoofdkwestie van vandaag. Heeft de Russische regering deze situatie vandaag tot een hoogtepunt laten komen?

(Joe) Om verraders uit hun tent te lokken.

(Niall) Werd het met opzet gedaan?

A: Ja.

V: (Niall) Dus ze waren er niet door verrast.

A: Nee.

V: (Niall) Ze zagen dit aankomen.

(Andromeda) Dat was mijn eerste gedachte.

(Joe) Ja, dus ze wisten duidelijk dat er een voorgeschiedenis van onenigheid binnen Wagner bestond, en ze besloten om het gewoon op zijn beloop te laten, om ze in principe genoeg touw te geven om zichzelf op te hangen...

(Andromeda) En al hun vrienden ook. [Gelach]

(Joe) "Neem al je verradersvriendjes mee, hè?" Laat ze maar lekker praatjes maken. Laat ze het gevoel hebben dat ze kunnen scoren. En dan worden mensen aangemoedigd en anderen doen mee. "Ja, kom op, het werkt!" Maar was het op enigerlei wijze geïnspireerd door steun van buitenaf, had Prigozhin, of iemand binnen Wagner of verbonden aan Wagner, banden met de Oekraïners en daarmee met de CIA of het westen?

A: Nee.

V: (Joe) Het was gewoon een soort persoonlijke hoogmoed en hebzucht.

A: Ja.

V: (Joe) PoB vertelde me dat Russen niet van geld houden. [Gelach] Is dat waar, dat Russen niet van geld houden?

A: Nee.

V: (Gaby) Kunnen we terug naar de oceaan? Ik wilde vragen waarom de temperaturen in de Ierse Zee en op zoveel ongebruikelijke plaatsen stijgen.

A: Onderzeese uitbarstingen en algemene opwarming van de kern.

V: (Joe) En zal het de ijskappen doen smelten en een ijstijd inluiden?

A: Het eerste niet zozeer. Het tweede zeker!

V: (L) Ik weet niet hoe we deze... Deze vragen passen niet bij elkaar. Ik bedoel, we hadden al deze vragen bij elkaar moeten hebben, en dan andere vragen apart, maar hoe dan ook... Dat hebben we al gevraagd... Oké. Dus we komen eigenlijk aan het eind, dus sorry.

(seek10) De C's zeiden dat de zigeuners genetisch werden vermengd met een buitenaards ras, mensachtigen en Atlantische dronewerkers [NvV: in de Engelse tekst 'drone workers']. Gebeurde dit in de regio en periode van de beschaving van de Indus Vallei?

A: Nee, het gebeurde veel eerder. Vluchtelingen migreerden daarheen.

V: (seek10) Als de volkeren van de beschaving van de Indus Vallei aan genetische modificatie deden, is de huidige Indiase neiging tot rituelen daar dan een overblijfsel van door de Dravidische afstamming?

A: Ja, maar zie ook het vorige antwoord.

V: (L) Nog eentje van seek10. Je hebt deze erin gesmokkeld hè, ik ken jou! [Gelach].

(seek10) Is het waar dat UFO's (grote vliegende zilverachtig glanzende schilden) invloed hadden op de verovering van de wereld door Alexander de Grote, de belegering van Tyrus en zijn beslissing om India niet binnen te vallen?

A: Ja, Alexander werd gemanipuleerd.

V: (LQB) Het uitgebreide onderzoek van Mario Buildrep suggereert dat catastrofale verschuiving van de aardkorst als gevolg van perioden van uitzetting van de aarde heeft geresulteerd in een schijnbare verschuiving van de roterende poolposities, wat goed correleert met uitlijningen van megalithische structuren uit het verleden. Ten minste vijf vroegere poolposities werden gedateerd en geïdentificeerd. Zijn zijn analyses en conclusies in grote lijnen correct?

A: Nee.

V: (L) Waarom zijn ze niet correct?

A: Geen uitzettingen van de aarde. Verschuiving van de aardkorst komt wel voor als gevolg van kosmische rampen en ook door regelmatige opwarming en afkoeling van de aardkern.

V: (L) Oké, volgens mij hebben we de meeste vragen wel zo'n beetje behandeld. Dus...

(Joe) Cordyceps.

(L) Wat is dat toch met die cordyceps? Het zijn walgelijke dingen.

(Joe) Zijn ze ondanks hun walgelijkheid goed voor ons? Om het supplement te nemen, het extract van cordyceps paddenstoelen? Gewoon ja of nee. Moeten we onze walging opzij zetten?

A: Ja.

(Joe) Oooooh!

(L) Ze zijn afschuwelijk, ik wil ze niet!

(Joe) Maar ze zijn goed voor je.

V: (L) Ik moet ze niet, geen van allen!

(Joe) Maar ze activeren je hersenen.

(Andromeda) Welk deel?

(Joe) Alles.

(Andromeda) Aaargh!

V: (L) We hebben nog een kleine persoonlijke vraag die we willen stellen voordat we de avond afsluiten: We hebben een probleem met de puppy, Argos, en we willen graag weten of we op de juiste manier met de situatie omgaan. En is er iets dat we over deze situatie moeten weten dat we niet weten?

A: Jullie handelen op de juiste manier. Dit is niet het moment voor mensen die zelf problemen hebben om verantwoordelijkheid te nemen voor een ander wezen dat als doorgeefluik van negatieve energieën kan fungeren.

V: (L) Dus, is de uitkomst die we voorspeld hebben, waar dit naartoe zou moeten gaan?

A: Zeer waarschijnlijk.

V: (L) Oké. Is er iets dat we niet gevraagd hebben en dat we hadden moeten vragen? Beschouw het als gevraagd. We kunnen allemaal wat advies gebruiken.

A: Bid en mediteer en bouw aan jullie netwerk in de hyperdimensionale ruimten. Er komt veel onrust aan. Blijf wakker, alert, bewust en pas kennis toe. Het beschermt echt als je beperkende emoties kunt loslaten. Tot ziens.

EINDE VAN DE SESSIE
 
What is a meaning of "let go of limiting emotions"?
All VIth dim. teachers say that we are here to expore emotions, among the other "staff".
Which emotions are limiting vs not limiting?
 
Back
Top Bottom