The languages of the Ex-Yu Kasiopejski materijal

Bojan71

Padawan Learner
Datum sesije: 18. decembar 2021.

Laura, Andromeda i Artemis na ploči

Pierre, Joe, Gaby, Ark, PoB, Chu, Scottie, Niall, princeza Leia, Lunarni modul

Članovi FOTCM-a prisutni putem Zooma
3DStudent, 987baz, A Jay, Abats, Aeneas, aimarok, Aiming, alana, Alejo, Altair, aluminumfalcon, Ana Huitzil, anartist, AndrewMn, Andrian, anka, Annp, Anthony, Approaching Infinity, Aragorn, Arne, Arwenn, Aya, Beorn, Bjorn, Bluefyre, Bo, Bobo08, Brandon, Breton, c.a., Carl, cassandra, Chrissy, cinnamon, ClaudiaYG, Cleo, Cosmos, Dakota, Darek, Dave_P, Deckard, Deliverance, Dirgni, domi, drazen, Drea, dugdeep, eboard10, Echo Blue, Ellipse, Erykah, Esprit, fabric, finduilas495, Flashgordonv, Floetus, Gandalf, Gawan, genero81, goyacobol, Harmony99, Hello H2O, herondancer, Hesper, hesperides, hiker, hlat, Hope, iamthatis, inquorate, Irjo, IronFloyd, istina, itellsya, jar, JeanneT, JEEP, Jefferson, Jenn, jhonny, Joan, Josi, Juba, Kaigen, Kari Baba, kawika, Kay Kim, Keit, kenlee, Keyhole, Kinyash, KJN, Konstantin, korzik18, KTC, l apprenti de forgeron, Lainey, latulipenoire, Laurentien2, Learner, Leighton, liam1310, Lilou, Lilyalic, logos5x5, loreta, LQB, Luc, Lucius, Lys, Maat, Maiko, marek760, Mari, Marina9, Mark, Mark7, martinsky, Michael B-C, Michal, Miguel Angel, Mike, Mikkael, Mililea, mimimari, MK Scarlett, mkrnhr, Mr.Cyan, Mrs. Peel, msante, Nachtweide, Nathan, Navigator, Nicholas, nicklebleu, Nienna, Ninas, Obi, Ollie, Orangescorpion, Oxajil, Perlou, Persej, Phill4, Placematt, PopHistorian, primeaddict, Rabelais, Rashi, RedFox, Redrock12, Regulattor, Renaissance, rrraven, Ryan, rylek, Ryu, Saman, ScioAgapeOmnis, Scotseeker, Seamus, Sebbe, seek10, seeker2seer, Seppo Ilmarinen, Siberia, sid, Soluna, Starshine, Stellar, Stoneboss, sToRmR1dR, SummerLite, Temperance, thorbiorn, Timótheos, treesparrow, Tuatha de Danaan, Turgon, Ursus Minor, Voyageur, Vulcan59, Whitecoast, will01, williamsj, Windmill Knight, Yas, Ysus, zar, Zim

P: (L) U redu. Idemo!

O: Pozdrav svim lepim ljudima. Kasiopeja na brodu!

P: (L) Imamo li ime?

O: Follinniaea!

P: (L) U redu. Ovde imamo puno pitanja, pa pretpostavljam da bismo mogli doći i do prvog. Mike ima nekoliko pitanja o Bitcoinu.

(Mike) Uopšteno, ko je osoba (ili ljudi) koja je stvorila Bitcoin?

O: CIA.

P: (L) Pa, u redu. (Mike) U koju svrhu su u početku stvorili Bitcoin?

O: Most u nigde.

P: (L) Kako to misliš, "most u nigde"?

O: Digitalizovati, a zatim uskratiti resurse običnom čoveku.

P: (Joe) Vrsta očite ideje o bilo kojoj digitalnoj valuti unapred onome što kažu o njoj je da je to prelaz sa fizičkog novca. (Niall) Društvo bez gotovine.

(Joe) I više kontrole nad ljudima. Ako neko misli da se ne radi o tome, naivan si. To ne znači da ne možete zaraditi na tome u međuvremenu. Ali na kraju, to je most do, da... (Niall) Kad muzika prestane... (L) Da, to je igra muzike i stolica.

(Mike) Trenutno postoji mnogo interesa uključenih u kriptovalute, a čini se da kriptovalute u nekom trenutku idu prema 'main street' usvajanju sa 'Webom 3.0' koji se radi, stvara i gradi. Bez obzira na to je li TPTB (ili njegovi elementi) inicijalno učestvuju u stvaranju Bitcoina, kakvi su trenutni planovi TPTB-a u odnosu na kriptovalute? (L) Pa, mislim da smo upravo dobili odgovor na to.

(Joe) Plan je uništiti sadašnju globalnu ekonomiju - iz svih vrsta korisnih razloga za elitu. I očito kada uništite ekonomiju, na čemu je ponovno izgradite? Digitalna valuta.

(L) Apsolutna kontrola! (Joe) Mogu te isključiti u bilo kojem trenutku.

(L) Setite se samo one sesije gde smo razgovarali o Marku zveri i 666 i svim tim stvarima. Kretali su se prema apsolutnoj kontroli. Nećete moći jesti a da niste član pod njihovom kontrolom. (Andromeda) Moja kolekcija novca istorijski će mnogo vrediti! [Andromeda skuplja strani novac.] (L) U redu, dugdeep želi postaviti pitanje o homeopatiji. (dugdeep) Deluje li homeopatija zamenom obrasca bolesti unutar vitalne sile (vitalna sila je pasivna), ili izaziva hormetički odgovor, potičući vitalnu silu da deluje (vitalna sila je aktivna)? Ili je u pitanju nešto drugo? (Ako je ovo drugo, kako funkcioniše?) (L) O čoveče. MRZIM složena pitanja! Gde je dugdeep? Pusti me da ga udarim! [smeh] Bože... U redu, spustimo to: deluje li homeopatija zamenom obrasca bolesti unutar Vitalne sile?

O: Ne.

P: (L) U redu. Inducira li hormetički odgovor, potičući vitalnu silu da deluje - to jest, vitalna sila je aktivna?

O: Da.

P: (L) To je sve što ćeš dobiti. [smeh] (Joe) Dovoljno dobro. L: Tako traljavo pitanje. U redu... Evo g. Cyan: (Gospodin Cyan) Koliko ja razumem, kineske vakcine Sinovac i Sinopharm i ruski Sputnik V zapravo su "normalne/tradicionalne" vakcine i nisu mRNA. Do danas je primenjeno više od 2 milijarde doza vakcina Sinovac (uglavnom u Kini), što ga čini najopsežnijom vakcinom u upotrebi u svetu. U Kini nemaju izbora uzimanja ove vakcine, ali u drugim zemljama gdje su te vakcine dostupne, to je delimično lični izbor zavisno o okolnostima. Sa obzirom na planove koje 4D STS ima u stvaranju nove rase koja koristi mRNA vakcine... (L) Znamo li to? (Niall) Ne.

(L) To je pretpostavka. U redu, ne možemo postaviti to pitanje na taj način. Šta kažete na: Je li plan 4D STS-a stvoriti novu rasu koja koristi mRNA vakcine?

O: Ne.

P: (L) U redu, dakle ostatak njegovog pitanja: (g. Cyan) Zašto je Kini i Rusiji "dopušteno" koristiti vakcine koja nisu mRNA?

L: Toga nećemo pitati jer je napravio pretpostavku. Poslednji deo je:

(Gospodine Cyan) Je li ovo povezano sa "konačnim izborom" dostupnim čovečanstvu kako ga je pitao Pierre u prethodnoj sesiji gde je cela prevara pandemije Covida na jednom nivou u osnovi konačni izbor ponuđen čovječanstvu da se probudi iz matrice? (L) Pa, mislim da o tom pitanju možemo razmišljati na neke različite načine. G. Cyan želi postaviti još jedno pitanje: pročitao je članak o ubijenom trkaču. www.straitstimes.com

Slika sene humanoida nalazi se na dnu članka ovde:

www.channelnewsasia.com

Gospodin Cyan) Sa obzirom na smrt džogera u Punggolu, Singapur naveden u URL-u ispod; Kad je Hitna odgovorila na poziv - imao je višestruke duboke rezne rane i nije mogao identifikovati ko ili šta ga je napalo. Imao je poteškoća sa opisom napadača. Kasnije je preminuo u bolnici, unapred tome što je još uvek bio pri svesti i jasno komunicirao sa bolničarima tokom svog putovanja u bolnicu. Nadalje, njegove rezne rane bile su zapravo vrlo duboke, precizne i velike na više mesta na rukama i gornjem delu torza. Nije baš u skladu sa napadom nožem, ali više nalik dubokim hirurškim rezovima. Kasnije je bila slika snimljena iz daljine mesta zločina/napada – gde se činilo da je velika humanoidna senka nasred puta u blizini policajaca i hitne službe. Je li ga napao čovek? Ili dimenzionalni prozorski pad? Ako je ovo drugo, je li senka na slici povezana sa bićem koje ga je napalo? (L), Pa, je li ga napao čovek?

O: Da.

P: (L) Dakle, to nije bio dimenzionalni prozor koji pada?

O: Ne.

P: (L) Na što je senka bila povezana?

O: Pobuđen negativnim otiskom napada. Proverite istoriju lokacije.

P: (L) U redu, sledeće pitanje:

(LQB) VAERS baza podataka o ozljedama vaxa pokazuje da su neke serije vakcina mnogo otrovnije od drugih od istog proizvođača. Je li to namerno?

O: Delimično, ali uglavnom zbog velike nesposobnosti i nemara.

P: (L) U redu, to odgovara na njegovo drugo pitanje, a to je: "Ako ne, zašto velike varijacije u očitoj toksičnosti?" U redu, Aragornovo pitanje:

(Aragorn) Nakon što su ga uboli vakcinom Pfizer ili Moderna Covid, bi li trenutno zagrevanje mesta uboda sa daleko infracrvenom grijaćom podlogom podešenom na 60°C smanjilo mogućnost da paketi mRNA uđu u stanice?

O: Donekle, da.

P: (L) Hmm. U redu, njegovo naknadno pitanje je onda: "Koliko?"

O: 30 posto.

P: (L) Pa, to je zanimljivo. Da svakako. To je korisno znati, ljudi. Uzmite to na znanje! U redu, sledeće pitanje: (Alejo) Je li varijanta omikrona i njegov deformisani protein, koji degradira njegovu sposobnost vezivanja za stanice (prema dr. McColloughu), rezultat onoga što je C spomenuo kao intervenciju prirode, tj. prirodne mutacije?

O: Da.

P: (L) Dakle, degradiraju. Sledeći: (primeaddict) Koji će narod prvi ustati protiv vlasti i napasti političare i zdravstvene savetnike? (L) Trebali biste znati bolje nego postavljati to pitanje! (Andromeda) To je dobro! [smeh] (Niall) Nacija Teksasa!

O: Može biti spontano na nekoliko mesta odjednom. Ali još nije neizbežna na bilo koji ozbiljan način.

P: (L) Sledeći (primeaddict) Hoće li biti velikog broja smrti, zbog vaxa, koje mediji ne mogu sakriti? Kao na TV-u uživo ili javnom događaju?

O: To je relativno. Više smrti od vaxa nego virusa, ali većina ih lako ometa.

P: (L) Drugi deo tog pitanja je: (primeaddict) Hoće li biti iznenadne smrti lepih ljudi, političara i/ili slavnih osoba koje će šokirati naciju?

O: Nekoliko, sigurno. I neke slavne osobe će se saznati.

P: (L) I naravno ako se neke od ovih slavnih osoba ukažu i počnu pričati, one više neće biti slavne! (Joe) Već ih je bilo nekoliko. Meme je da su "umrli nakon kratke bolesti". Tako govore mediji. (L) Vidim... (Andromeda) Kratka bolest kojoj je prethodila vakcina... (Niall) Ne, ne, ne! (Joe) Ne govori to!

(L) U redu, sledeće pitanje... Oh, vratit ćemo se na tvoje pitanje, Jar. Želim se vratiti na to na kraju sesije. Tako: (Razmislim) Šta vodeći političari zemalja veruju o tome kako će virus SARS-CoV2 uticati na stanovništvo?

O: Oni su uglavnom upoznati i guraju dnevni red.

P: (L) Sledeće pitanje: (Alejo) Koliko je značajan, u smislu povećane kometne aktivnosti u unutrašnjem Sunčevom sastavu u kratkom roku, bila nedavna poseta komete Leonardo?

O: To je dugotrajno telo, stoga nije posebno značajno.

P: (L) Sledeće: (Maat) Gdje su dobri momci, ako ih ima?

O: Čeka se velika promena izbora.

P: (L) Dakle, drugim rečima, sve dok se većina čovečanstva ne odluči probuditi, ne mogu puno učiniti. Slobodna volja. I moramo živeti u minijaturnoj alternativnoj stvarnosti nalik mehurićima. u redu... (Altair) Koji se dodaci mogu dodati našem protokolu vakcinacija kako bi se bolje postupalo sa mRNA vakcinama?

(L) Pa, upravo smo dobili jedan predlog: toplina bi bila vrlo korisna. Pretpostavljam da postoje drugi načini primene topline osim dalekog infracrvenog. Je li toplina uopšteno korisna?

O: Da.

P: (L) Dakle, nije samo infracrveno. U redu. Možemo malo istražiti o tome. To je...

O: Uzmi više melatonina.

P: (L) Uzimati više melatonina?

(Gaby) To je antivirusno.

(L) Nemojte uzimati previše, ali možete uzeti više. U redu, sada Sid ima niz pitanja:

(Sid) Tokom 'sedam prolaza Venere' kako je opisano u Pierreovoj knjizi, jesu li bilo direktnih i vidljivih pražnjenja munje između Venere i Zemlje?

O: O, zaista!!!

P: (Joe) Vidljivo od koga? L: Kako to misliš? (Joe) Je li bilo ljudi na planeti u to vreme? (L) Pa, da. Pitaj Pierrea. (Joe) Ni on ne zna. (L) Pročitajte knjigu!

(Pierre) Pre 5000 godina. (L) Dakle, pretpostavljam da su neka od tih pražnjenja možda izgledala kao plazma figure z-pinch koje su dovele do nekih prikaza humanoidnih slika na slikama na stenama i rezbarijama. U redu:

(Sid) Znaju li Kvorum ili PTB tačnu lokaciju i vreme "velikog"?

O: Ne.

P: (Sid) Ili su i oni malo neupućeni?

O: Više nego malo.

P: (L) U redu, sledeće: (Sid) Koji deo ili regija našeg sunca je najhladniji i koja temperatura? (L) Postoji li razlog za to pitanje? (Niall) Pa, ako ikada poletiš na sunce... (L) Pa, da vidimo. Koji je najhladniji deo sunca?

O: Zapravo površina.

P: (L) Zašto je to?

O: Radijacijsko hlađenje.

P: (Joe) Nije li najhladniji deo vašeg tela površina? (L) Valjda. Pa, izvoli. Ja sam zvezda!! (Joe) Najhladniji deo peći na drva? Spolja. (L) Koja je uobičajena temperatura sunca? Zna li neko? (Joe) Gomila stepeni. (L) mkrnhr, kolika je temperatura sunca? (Joe)Koji deo, Laura? [Konsultacije putem Zoom chata]

(Scottie) Kaže: 6400 stepeni na površini. [Kasnije ispravljeno na 6600 K na površini]

(L) Što nije u redu sa Wikipedijom? Sljedeće pitanje:

(Sid) Koja je bila stvarna motivacija iza mitoloških indijskih tekstova Mahabharate i Ramayane?

O: Zabeležite događaje od velikog značaja.

P: (L) U redu. I drugi deo pitanja: (sid) Postoje li činjenični događaji ili samo adaptacije Odiseje, itd?

O: Odiseja je bila deo istog fenomena.

P: (L) Dakle, Odiseja je bila još jedna grupa ljudi koja je snimala istu vrstu događaja?

O: Da.

P: (L) Ali snimanje na njihov poseban način?

O: Da.

P: (L) Dakle, ne morate reći da je jedno bilo derivacija drugog - samo da se događalo nešto dovoljno značajno da se ljudi uzrujaju zbog toga i pišu o tome na jedini način na koji su mogli. Oni nisu imali naučni jezik kao mi. Morali su pisati o stvarima na način na koji su mogli. Sada, Eneja – govoreći o Odiseji i svim onim grčkim pričama:

(Eneja) Koristeći pristup 'kako gore tako i dolje', može li 'skladištenje' informacija u kvarcnim kristalima biti slično 'skladištenju' informacija u DNK?

O: Da.

P: (Eneja) Je li to skladištenje informacija ili je to stvarno više kao poveznica na informacijsko polje?

O: Skladištenje informacija koje omogućuje povezivanje sa informacijskim poljem.

P: (L) To je poput razbijača šifre ili tako nešto - ne znam.

(Aeneas) Pierre je na poveznici ispod spomenuo da je protein u keratinu spiralno oblikovan u vezi sa kosom kao antenom. Sesija 17. juna.
Je li to geometrijski oblik (spirala) koji koriste proteinske antene?

O: Da.

P: (L) Sledeći deo:

(Aeneas) Je li to takođe način na koji deluje u kristalima kvarca, ali sa kristalnim geometrijskim strukturama (takođe spiralnim) u silikatima koji čine kristale?

O: Da.

P: (L) Bacaš hiljadu!

(Aeneas) Povezano sa gore navedenim je ono što su C-ovi rekli o čak i komjuterima koja polako prikupljaju svest. Ako je tako, bi li to delimično bilo zbog silicijevog dioksida od kojeg su napravljeni čipovi koji sadrži ogromne količine informacija?

O: Delomično, zaista.

P: (L) Dakle, napravili smo to... Oh! Pre nego što se vratim na Jarovo pitanje, želim nešto pitati za [Redigirano]. [Redigirano] ima puno problema. Ona ima celu temu o tome, i siguran sam da su članovi svesni svega toga. Dakle, znat ćete zašto joj postavljam ovo pitanje iako je lično. Ono što bih želeo znati je: Postoje li uopšteno smernice koje se mogu dati za [Redigirano]?

O: [Redigirano] je pre mnogo godina dobila ključ za rešavanje njezinih brojnih unutarnjih sukoba. Sukob je između njezina unutarnjeg istinskog bića i njezine lažne ličnosti koja uvek traži najmanje bolno rešenje.

P: (L) Dakle, tražeći najmanje bolna rešenja u kratkom roku, ona završava sa dugoročnijim, bolnijim situacijama?

O: Tačno.

P: ([Redigirano]) A ja nemam pojma.

O: Nije zlato sve što sija.

P: (Artemis) Meditiraš li? ([Redigirano]) Hm... Mogu li pitati... Kako se mogu rešiti teskobe?

O: Zaustavite odvod energije.

P: ([Redigirano]) Mogu li pitati trebam li preduzeti nešto da mi pomogne pre nego što to učinim, što bi to moglo biti?

O: Ne postoji fizičko rešenje. Čega se najviše bojiš?

P: ([Redigirano]) Pretpostavljam da bih morao reći ono čega se najviše bojim.

(Joe) Bilo je to pitanje. ([Redigirano]) Čega se najviše bojim? Bojim se da ću se tako osećati zauvek. (L) Dakle, to je vaš najveći strah?

([Redigirano]l) Ne, nije... Moj najveći strah je da neću raditi na sebi.

O: To je sukob. Vi ne radite Delo.

P: ([Redigirano]) Oh.

O: Kuda ide većina vaše energije?

P: ([Redigirano]) Sva moja energija ide u ono što se trenutno događa sa mojim zdravljem. (L) Mislim da ste tamo propustili pozornicu. ([Redigirano]) Da, nisam baš shvatio sve što su rekli.

O: Vaša energija je iscrpljena kako biste vas doveli u ovo stanje.

P: ([Redigirano]) U redu... Od koga? Ili šta?

O: Ko? Šta? Iluzije su uobičajeni odgovor.

P: ([Redigirano]) U redu.

O: Ko???

P: ([Redigirano]) Može li to biti, hm, osoba sa kojom živim?

O: Na vama je da prepoznate i razmislite.

P: (L) U redu. Je li to dovoljno? Osećam... ([Redigirano]) Žao mi je što sam izgubio previše vremena na ovo. (L) Ne mislim da je to otpad, ali mislim da pomiče granicu.

([Redigirano]) Dobro, žao mi je. (L) U redu je. Jar želi znati...

(Andromeda) Želimo li postaviti pitanja Niallu? (L) Oh, Niallova pitanja.

(Niall), Nah, tako su trivijalni... (L) O, dragi bože... [smeh] Čekaj, Jar. Vratit ću se na vaše pitanje. (Chu) Ako ne postavimo tvoje pitanje, postavit ćemo sledeći put. Stavite ih u proračunsku tablicu!

(Niall) Odražava li rezultat švacarskog referenduma od 28. decembra, na kojem je dve trećine onih koji su glasali podržali vladine mere kontrole Covida, uvelike želje ljudi?

O:

P: (Niall) Je li ijedna vakcina ikada zapravo iskorijenila bolest ili barem pozitivno uticalo na njezinu ozbiljnost ili učestalost?

O: Da.

P: (Niall) Je li Gabby Petito ubio njezin dečko Brian Laundrie?

O: Da.

P: (Niall) Jesu li vladini agenti bili uključeni u Charles Manson koji je programirao svoje sledbenike (u ubistvo njihovih žrtava 1969.)?

O: Da.

P: (Niall) Je li 'Eye of the Sahara', aka Richat, prirodnog porekla? Šta je prouzrokovalo? [Napomene: To je prepoznatljiva geološka formacija višestrukih koncentričnih krugova u udaljenoj zapadnoj Sahari, u severnoj Mauritaniji. Iz svemira izgleda kao oko. U kopnu južno od njega postoje očiti 'strujni talasi'. Slika (ne mogu kopirati link, idite na orginal o.p.)

O: Da. Udarni talasi eksplozije kometa.

P: (L) Mora da je bio lud! (Niall) Jedna od teorija o atentatu na JFK-a je da je postojala 'zavera unutar zavere' – u suštini, jedna je frakcija planirala organizovati 'gotovo promašaj' ili lažni atentat, ali onda je druga frakcija upotrebila tu zaveru da se zapravo ubije SAD predsednik. Je li se to dogodilo?

O: Ne.

P: (Niall) Je li smrt JFK Jr-a prouzrokovana greškom pilota, kako se službeno tvrdi?

O: Ne.

P: (Niall) Je li u smrt JFK Jr-a bila umešana prljava igra?

O: Da.

P: (Niall) Je li Raspućinovo ubistvo delo strane obavještajne operacije?

O: Ne.

P: (Niall) Je li mladi tehnološki preduzetnik Aaron Schwartz počinio samoubistvo, kako je službeno objavljeno?

O: Ne.

P: (Niall) Šta se dogodilo s Noahom Donohoeom? [14-godišnjak koji je nestao u Belfastu u lipnju 2020. pod čudnim okolnostima. Njegovo nago telo pronađeno je u odvodu, iako je misterija kako je tamo dospelo...]

O: Elementi podzemlja.

P: (Andromeda) To je bio stvarno čudan slučaj. (Niall) 'Podzemlje' kao u organiziranom kriminalu?

O: Da.

P: (Joe) Zašto?

O: Doterivanje (za pedofile o.p.) je pošlo po zlu.

P: (L) Dakle... Budući da je ovo naša posljednja sesija u godini, a Jar i svi upitni umovi žele znati: Postoji li neka opšta izjava koju možemo poneti sa sobom večeras u novu godinu? Mislim, shvaćam da je kad si nam zadnji put dao izjavu o kraju godine, stvari stvarno krenule naopako. Dakle, možda bih trebao oklevati oko ovoga, ali svejedno... Ima li se čega držati?

O: Vremena će postati sve haotičnija jer sile u igri postaju još očajnije za kontrolom kako se promene približavaju. Bit će važnije nego ikad ostati zajedno tokom ovog prelaznog razdoblja. Nemojte se umoriti ili obeshrabriti. Naučili ste dovoljno trajne vrednosti da prepoznate ovaj izvor kao pozitivan i valjan. Molim vas, držite se tog znanja u mračnijim vremenima. Upamtite: promena STIŽE!!!! Doviđenja.

KRAJ SJEDNICE
 
Top Bottom