Cyre2067
The Living Force
Our outreach cordinator got a message from a patient in Romania and we're not sure what it says. I figured if anyone spoke Romanian I'd find them here. Here's the email i got:
Rough translation would be appreciated if anyone speaks the language.Dear PA Biotech Center Community:
I received this consult from a patient in Romania. Is there anyone who can provide assistance in translating the message?
Many Thanks,
Donna
Outreach Coordinator
Va rog sa ma ajutati, sotul meu este infectat cu virusul hepatitic B. Are hepatita cronica VHB si a facut din mai 2006 pana in aprilie 2007 tratament cu ROFERON alfa 2a. La inceputul tratamentului incarcatura virala ADN VHB era 919.000 copii/ml ser sau 174715ui. Dupa a 11 -a luna de tratament incarcatura virala ADN VHB a crescut la 1740.000 ui. Din aprilie 2007 asteptam un alt tratament care inca nu a intrat in Romania , se numeste ENTECAVIR. Acum analizele lui sunt alarmante: ADN VHB = 58.000.000 ui. Va rog din toata inima, ajutati-ma sa imi salvez sotul. Se numeste G.P. si are 35 de ani. Ne rugam cu disperare pentru o solutie si speram ca Dumnezeu sa o aduca prin dumneavoastra. Va rog mult .. mult, nu am alta speranta. Sunteti singura. Nu am nici bani , nici nu vad o iesire din asta dar am incredere ca Dumnezeu poate sa faca ceva pentru noi. God bless you!