Sessie van 14 januari 2023

Laurs

The Living Force
FOTCM Member
Dit is de Nederlandse vertaling van de sessie van 14 januari 2023. Gelieve ideeën en opmerkingen op de originele thread van de sessie te plaatsen.


Sessie van 14 januari 2023

Laura en Andromeda aan het bord

Pierre, Joe, Gaby, Ark, PoB, Chu, Scottie, Niall, Princess Leia

Aanwezige FOTCM-Leden via Zoom

3DStudent, Adobe, Aeneas, Aiming, Alana, Alejo, Alix, Altair, Ana Huitzil, Anamarija, anartist, AndrewMn, Anthony, Approaching Infinity, Aya, bluefyre, Bo, brandon, Breton, cassandra, cinnamon, ClaudiaYG, Cosmos, Deliverance, Dirgni, dugdeep, Eboard10, Ellipse, Elohir, fabric, Fallen_735, finduilas495, Floetus, France, Gandalf, Gawan, genero81, Glenn, goyacobol, herondancer, Hesper, hesperides, iamthatis, irjO, itellsya, JeanneT, JEEP, Jefferson, Jenn, jess, Josi, Juba, kenlee, Keyhole, KJN, Korzik18, Laurs, Liam1310, Lilou, logos5x5, loreta, LQB, Madara Horseman, manitoban, marek760, Mari, Mariama, Mark, Mark7, Martina, Michal, Mike, Mikkael, mimimari, MK Scarlett, mkrnhr, Mrs. Peel, msante, Navigator, Neema, Nicholas, Nienna, Obi, Ollie, Oxajil, PERLOU, RedFox, Redrock12, Regulattor, Renaissance, rrraven, Ryan, Rylek, Ryu, Saman, Scotseeker, Seamus, seek10, seeker2seer, Sinapi, Stoneboss, sToRmR1dR, Summerlite, T.C., Temperance, Timótheos, Theodor, thorbiorn, Tristan, Turgon, voyageur, whitecoast, will01, williamsj, Windmill Knight, Yas, Ysus, Z..., Zar

V: (L) We hebben besloten dat we weer een sessie moesten houden. Dat gaan we vanavond doen. Heeft iemand iets in het bijzonder waar hij over wil praten? Anders dan de politieke situatie, of Covid, of... Wat is er in vredesnaam nog meer aan de hand? Heeft iemand hier specifieke vragen?

(Joe) Eén of twee.

(Chu) Oké, de FOTCM-mensen hebben ook al wat vragen.

(L) Goed... [Leest vragen/opmerkingen op Zoom] Nou, ze komen op stoom! Ik denk dat we maar beter kunnen beginnen zodat we bij kunnen blijven. Anders raken we maar achterop...

A: Folloriaea van Cassiopaea hier tot jullie dienst. Beste mensen, gegroet.

V: (L) Nou, hebben we specifieke vragen die we willen stellen voordat we naar de groepsvragen gaan? Heb jij er geen, Joe?

(Joe) Nee, niets dat...

(L) En jij, lieverd?

(Ark) Misschien straks.

(L) Als we eenmaal begonnen zijn met deze luitjes, komt er geen straks aan te pas!

(Niall) Ik heb vragen. Veel spraakmakende Russen zijn onlangs onder mysterieuze omstandigheden gestorven. Zijn sommigen, of zelfs de meesten onder hen, het slachtoffer geworden van doelbewuste aanvallen?

A: Sommigen.

V: (Niall) Wie of wat steekt hier achter?

A: Jullie favoriete alfabet-organisatie.

V: (L) CIA?

A: Ja

V: (Niall) Hoe zit dat?

A: Verwarring in sommige gevallen. Potentiële bedreigingen of invloed uitschakelen. Dit is spionnenwerk 101!

V: (L) Dat had je zelf kunnen bedenken, Niall. Volgende vraag?

(Niall) Nou, het gaat om 24 hoge piefen. De belangrijkste complottheorie, of verklaring in welke media dan ook, is dat Poetin dit met verraders van binnenuit doet. Niemand heeft gesuggereerd dat het...

A: Niet Poetin!

V: (Niall) Oké.

(Joe) Ze zouden dat toch niet suggereren, maar historisch gezien gebeuren dat soort dingen altijd. Ze schakelen elkaars activa uit. Iedereen doet dat.

(L) Ik denk dat mensen...

(Joe) Het werd nu opgevoerd vanwege het conflict en er staat meer op het spel.

(Niall) Het zijn twee dozijn CEO's, of zulk soort hooggeplaatste mensen, die van balkons en zo vallen. Van trappen... Sommigen werden vermoord of bevonden zich in een moord-zelfmoordpact. Hele families werden vermoord.

(L) Echt krankzinnig.

(PoB) De meesten kwamen uit de energie-industrie: gas, olie, enzovoort.

(Joe) Strategische industrieën, ja.

(L) Oké, volgende?

(Niall) Op 7 oktober was er een gasexplosie in Ierland waarbij ongeveer een dozijn mensen omkwamen. Wat veroorzaakte deze gasexplosie?

(L) Wat voor soort gasexplosie was het?

(Niall) Dat weten ze niet. Het was bij een benzinestation, maar het waren niet de gastanks zelf die explodeerden.

(Joe) Het was aardgas in de rij huizen achter het station.

(L) En jullie hebben geen verdachte mensen gevonden die daarbij om het leven kwamen?

(Niall) Nee.

(L) Dus je vraagt wat de oorzaak was?

(Niall) Ja.

A: Vonken.

V: (L) Als je er afval in stopt, komt er afval uit.

(Joe) Ik heb een vraag: Heeft het zogenaamde Mandela Effect nog met iets anders te maken dan de neiging van mensen om informatie te verwarren en door elkaar te halen?

A: In sommige gevallen kan het wijzen op een wijziging in het "programma”.

V: (L) Zoals déjà-vu?

A: Ja

V: (L) Volgende?

(Joe) Is er iets belangrijks aan de zoutmijnen in Soledar die de Russen net hebben veroverd, behalve dat het diepe tunnels in de zoutmijn zijn?

A: Niet speciaal. Hoewel sommige gebruikt werden om zich te verbergen. Niet bruikbaar voor occulte praktijken vanwege de zuiverende werking van het zout.

V: (Joe) Dus geen buitenaardse wezens?

A: Nee

V: (Joe) Geen chupacabras?

A: Nee

V: (Joe) Vanwege dezelfde reden: ze houden niet van zout.

A: Ja

V: (Joe) We hebben een zoutmijn nodig als schuilplaats voor rare dingen. Laten we er achter eentje bouwen.

(L) Oké. Zoals jullie zien, kunnen we niet veel bedenken om te vragen, dus... Vooruit!

(Summerlite) De C's zeiden dat we ons moesten voorbereiden op een buitenaardse invasie. Hoe ziet dat eruit en hoe bereiden we ons voor?

(L) Ik denk dat dat al in de transcripties staat, of niet? Weet iemand het nog? Ja? Nee? Niemand weet het nog. Zeiden ze niet dat er al een buitenaardse invasie was?

(Gaby) Onlangs werd in het nieuws gemeld dat er meer dan 350 meldingen waren, voornamelijk afkomstig van militair personeel, en voornamelijk gedurende de afgelopen 2 jaar of zo.

(Andromeda) UFO-meldingen.

(Joe) Zoals een toename - een golf (NvT: in de Engelse tekst wordt het woord “flap” gebruikt, hetgeen een periode betekent waarin veel meer dan gemiddeld UFO-waarnemingen worden gedaan.)

(Niall) Alleen al gedurende de afgelopen 2 jaar - sinds maart 2021.

(L) Een militaire UFO-golf...

A: De belangrijkste voorbereiding zou psychologisch en spiritueel moeten zijn. Wat betreft hoe het eruit zal zien, niets wat je zou verwachten. Het meeste zal bij volmacht gebeuren, want de FRV (NvV: FRV is de Frequentie Resonantie Vibratie) van de aarde is niet geschikt voor indringers. [Bespreking van het antwoord] Enkele spectaculaire vertoningen van macht en controle zijn mogelijk.

V: (Joe) Wie zijn de meest waarschijnlijke tussenpersonen vanuit ons perspectief?

A: Regeringsleiders die "ingeplugd" zijn of vervangers.

V: (Joe) De spectaculaire vertoningen van macht en controle die mogelijk zijn, van wie zouden die afkomstig zijn? Ik bedoel, wie zou deze spectaculaire vertoningen van macht en controle ten uitvoer brengen?

(L) Spectaculaire vertoningen afkomstig van UFO's?

A: Ja

V: (Joe) Ze zeiden dat het meeste bij volmacht zal worden gedaan, d.w.z. mensen, en dat er spectaculaire vertoningen van macht en controle zullen zijn.

(L) Ja, maar daarna lazen we het antwoord, en daarna kwamen ze met dat laatste deel. Dus, het was als een extra opmerking over het onderwerp. Nou, mensen die het onderzocht hebben weten dat ze in Montana of ergens, jaren geleden, alle raketten onklaar hebben gemaakt.

(Joe) Impliceert dit een wijdverbreid bewustzijn van buitenaardse wezens onder de menselijke bevolking?

A: Ja

V: (L) Kun je je voorstellen hoe dat zal zijn? Zelfs wij hier met z’n allen, we lezen er al 25-30 jaar over, denken erover en praten erover. En toch, als en wanneer ze ooit naar buiten treden en zeggen: "Hoi jongens! Hier zijn we!" zouden we waarschijnlijk allemaal een soort paniekaanval krijgen.

(Joe) Ik zou mijn geweer pakken!

(L) Nou, ik bedoel, kom op zeg! We zijn ons hele leven geprogrammeerd om te denken dat zulke dingen niet bestaan. Het is allemaal maar een complottheorie. Maar alle complottheorieën zijn uitgekomen! OMG!

(Andromeda) Precies. En zelfs als je ervan weet, is het nog steeds verbijsterend.

(Joe) Maar ze zeiden ook dat het niet zou zijn wat je zou verwachten. Dus, we verwachten zoiets als Hollywood: Independence Day, het moederschip in de lucht, dat soort dingen. Waarschijnlijk zal het niet op die manier zijn. Hoe zou het zich dan manifesteren?

(L) Waarom zou het niet zoiets zijn?

A: Openlijke schending van de vrije wil, waardoor heftige en gezamenlijke oppositie ontstaat.

V: (L) Dus met andere woorden, als ze naar buiten treden en aankondigen dat ze binnenvallen, zouden alle mensen boos zijn en zich verenigen. Hun eenwording zou voldoende zijn om het vermogen van de buitenaardse wezens om onze werkelijkheid binnen te komen af te weren, te neutraliseren of anderszins te beletten? Is dat wat jullie zeggen?

A: Komt in de buurt.

V: (Joe) Mensen zouden niet openstaan voor hen.

(L) Dus het moet allemaal op een heimelijke manier gebeuren.

(Joe) Hoe zou je dat aanpakken dan? Hoe introduceer je de idee van het bestaan van buitenaardse wezens zonder jezelf bekend te maken?

(Chu) Door het niet op een invasie te laten lijken.

(L) Hier om te helpen. Machtsvertoon door oorlogen te stoppen, de redders van de mensheid te zijn of zoiets...

A: Ja

V: (Joe) Ze zullen zich als welwillend voordoen. Het ging er niet eens om dat ze agressief zouden zijn... Het is meer de vraag hoe ze zichzelf presenteren? Is het een schip?

(L) Nou, ze kunnen zichzelf bekend maken zonder dat het gepaard gaat met een invasie.

(Chu) Zoals wonderen uit het verleden of zoiets? Engelen?

A: Ja

(Joe) We zullen het gewoon moeten afwachten.

A: Het weer en geologische activiteit zijn er ook bij betrokken.

V: (Chu) Dat zou de mensen niet bewust maken van het bestaan van buitenaardse wezens. Mensen zouden gewoon denken dat het een weersverschijnsel is.

(Scottie) Tenzij ze ons van het weer of geologische gebeurtenissen komen redden...

(L) Dus we hebben geen idee wat ons te wachten staat. En jullie kunnen ons niet wat meer helpen?

A: Als we dat zouden doen, zou de leerrichtlijn worden geschonden. Het is goed dat jullie weten dat vooraanstaande mensen de weg al aan het effenen zijn. Zoals Bill Gates en Klaus Schwab.

V (L): Het is dus aan ons om onze hersenen en ons netwerk te gebruiken om de verbanden te leggen en te beseffen dat deze mensen niet in ons belang handelen. Ze kunnen in contact staan met kwaadaardige buitenaardse wezens die van plan zijn onze planeet over te nemen en zonder twijfel de bevolking sterk willen reduceren, ze willen ons uithongeren, ons laten bevriezen... Alle dingen die we hebben gezien die ze doen: ze gaan gewoon door zonder zich te bekommeren om wat de menselijke bevolking wil of denkt. Dat is op zich al merkwaardig.

(Andromeda) Nou, ze voeden zich met ellende, toch?

(L) Oh ja, je hebt gelijk: Hoe ellendiger, hoe meer ze gevoed worden. En dat is... *ZUCHT* Nou, het enige is dat hoe ellendiger mensen het krijgen, hoe meer ze hopelijk wakker zullen worden en willen weten hoe ze de ellende kunnen stoppen. Dus... Dat is een deprimerend onderwerp! Wie vroeg dat?! Moest je nou echt mijn dag verpesten? [gelach] Oké, laten we eens kijken...

(Ze Germans) Waarom hebben zoveel gevallen van 411-verdwijningen betrekking op mensen van Duitse afkomst?

A: Ze worden gebruikt voor genen.

V: (L) Dus ze willen hun genen?

A: Ja

V: (Pierre) Waarom willen ze Duitse genen?

A: Nauw verwant aan Arisch.

V: (L) Gebruiken ze die om nieuwe lichamen te maken?

A: In sommige gevallen en ook om reserveonderdelen te kweken voor reparaties.

V: (Andromeda) Geweldig!

(Joe) Mijn arm is eraf gevallen! [gelach]

(Pierre) Geen probleem!

(Joe) Welk model wil je? We hebben deze week een goeie deal voor Arische armen!

(L) Gebruiken ze genetische monsters om klonen en zo te kweken?

A: Sommige.

V: (L) Kweken ze organen?

A: Ja

V: (L) Kweken ze baby's?

A: Ja

V: (L) Kan het nog erger dan dat?

A: Ja

V: (L) Wat bedoelen jullie?

A: Opgegeten.

V: (L) De buitenaardse versie van de vegetarische burger! Kweekvlees.

(Andromeda) Je bent wat je eet.

(Joe) Het is geen kweekvlees.

(L) Ja, het is echt vlees. Je MOEST die vraag stellen, hè? Oké...

(Ze Germans) Hoeveel jaar voor Caesars dood werd Rome gesticht en door wie?

A: 700 jaar ongeveer. Door een groep steppe-krijgers gecombineerd met lokale groepen.

V: (Pierre) Dus de officiële geschiedenis is niet zo onjuist over het tijdstip van de stichting van Rome?

A: Ja

V: (Ze Germans) Hoeveel lager was de zwaartekracht in Italië tijdens Caesars leven procentueel gezien dan nu?

A: 4.6

V: (Pierre) Maar verder terug in de tijd was het misschien minder.

(Andromeda) Tegen die tijd waren de reuzen al aan het uitsterven, toch?

(L) Ja.

(Ze Germans) Zijn de Romaanse talen uit dezelfde taal ontstaan? Zo ja, was dat het oude Italiaans?

(L) Oké, eerste vraag: Komen de Romaanse talen voort uit dezelfde taal?

A: Verder terug in de tijd dan jouw vraag toelaat, ja.

V: (Chu) Was het Iberisch?

A: Komt in de buurt. Landingsplaats van oude Atlantische overlevenden.

V: (T.C.) De C's zeiden ooit dat 'alles één is' wat betreft wereldregeringen. Is dat nog steeds zo?

A: Nu minder dan toen. Denk aan de wurggreep waarin de VS Rusland hield, totdat Poetin stappen begon te ondernemen om dit te veranderen.

V: (Mrs. Peel) Veel beroemde mensen en musici in de VS zijn onlangs overleden of hebben een hartaanval gehad. Is dat gerelateerd aan vaccins?

A: De meeste!

V: (L) En het valt ons trouwens op dat niemand in het Congres en niemand in het EU-parlement dood neervalt door gevolgen van het Covid-vaccin, wat er sterk op wijst dat geen van hen het vaccin heeft genomen. Als ze op TV lieten zien dat ze dat wel deden, was het waarschijnlijk zout water. Ze namen het niet.

(Pierre) Sommigen van hen werden gevaccineerd, maar dat was een minderheid.

(L) Waarschijnlijk de mensen waar ze vanaf wilden!

(irjO) Is de naderende "komeet" genaamd C/2022 E3 (ZTF), die naar verluidt elke 50.000 jaar verschijnt, onze tweelingzon Nemesis?

A: Nee!

V: (irjO) Zo niet, zoals jullie in de vorige sessies zeiden, wordt Nemesis dan op een soortgelijke manier gerapporteerd?

A: Nee!

V: (Adobe) Wat, als het al iets was, werd neergeschoten boven de Rostov regio in Rusland (UFO?)

(L) Wanneer?

(Niall) Vorige week. Ze zeiden dat het een drone was, maar er waren geruchten op de grond dat er een vreemd licht was.

A: UFO werd niet neergeschoten maar observeerde.

V: (Ze Germans) Wat was de eerste Indo-Europese taal die door de genenbouwers werd gecreëerd?

A: Indo-Europees werd niet " gecreëerd". Taal ontstond in jullie werkelijkheid.

V: (L) Het "ontstond"...

A: Indo-Europees was een verkeerde benaming voor de restanten van de Kantekkische taal.

V: (Toronto Group) Is Elon Musk zich bewust van hyperdimensionale wezens/realiteit?

A: Heel beperkt.

V: (Adobe) Communiceren kwantum- of supercomputers met andere dimensies of densiteiten?

A: Binnenkort zal dat kunnen.

V: (seek10) B.R Ambedkar veronderstelde dat de omschakeling van de Brahmanen van obsessief rundvlees eten naar het aanbidden van koeien deel uitmaakt van de tegenrevolutie tegen de Boeddhisten (100 BC - 400 AD). Komt dit dicht in de buurt van wat er in werkelijkheid is gebeurd?

A: Dicht in de buurt, ja.

V: (seek10) Zo ja, was er een bijdrage van kosmische gebeurtenissen die de Zwarte Dood in het westen veroorzaakten en verantwoordelijk waren voor deze schaarste aan koeien die de Brahmanen gebruikten tegen de Boeddhisten?

A: Ja. Zeer scherpzinnig. Het Romeinse Rijk viel ook en Europa stond in die tijd ook in brand.

V: (Summerlite) Hebben de mensen die ten gevolge van de prikken zijn overleden een zielsovereenkomst gemaakt om dit te doen?

A: Niet echt. Denk eraan, deze campagne is gericht op controle en dood. Degenen die gestorven zijn, stierven uit onwetendheid. In veel gevallen zijn het OP's die niet in staat zijn tot inzicht te komen. OP's maken geen "pre-incarnatie-overeenkomsten”.

V: (L) Dus OP's maken geen pre-incarnatie-overeenkomsten omdat zij geen gekristalliseerde zielen hebben die daartoe in staat zijn. Klopt dat?

A: Ja

V: (Joe) Het is niet veel anders dan overreden worden door een bus. Ze maken allebei een slechte keuze. Er is niets speciaals aan sterven door vaccinatie in vergelijking met een andere manier.

(seek10) De C's zeiden dat de Arische invasie van India rond 6000 voor Christus plaatsvond, maar recente genetische analyse van botmonsters van de beschaving in de Indusvallei suggereert dat de Ariërs van 6000 voor Christus (Iraanse boeren) verschillen van de Indo-Ariërs van de Kurgan-hypothese. Is dit waar?

A: Merk op dat Iraanse boeren ook Indo-Ariërs zijn.

V: (L) In welk opzicht verschillen zij?

A: Genetische vermenging in de loop der tijd.

V: (Ellipse) Zou de Natte Cel Therapie van Cayce Pierre kunnen helpen?

A: Niet in dit stadium.

V: (Alana / Timotheos) Maakt het voor de ziel enig verschil of het lichaam dat het bewoonde na de dood begraven of gecremeerd wordt?

A: Nee

V: (Regulattor) Hoe groot is de kans op een directe confrontatie tussen de VS en China in geval van een Chinese invasie van Taiwan?

A: Er zou tumult kunnen ontstaan, maar dat zal snel worden onderdrukt.

V: (irjO) De C's zeiden dat Atlantis een beschaving was in plaats van alleen maar een stad, maar wat zijn de coördinaten van de specifieke stad die Plato noemde en die misschien gezonken is? En zag het algemene ontwerp van die stad eruit zoals beschreven in het verhaal?

(L) Weet je, dat hebben we eigenlijk lang geleden al behandeld. Het staat in de sessies.

(Fallen_735) Mijn tante is vrij recent overleden en ik vroeg me af of ze veilig en wel aan de andere zijde is aangekomen?

A: Ja

V: (Alejo) Is Lula, uit Brazilië, een nuttige idioot? Of maakt hij deel uit van de agenda van de globalisten?

A: Hij is nu ingewijd.

V: (Juba) Zullen de machthebbers bij belangrijke Russische overwinningen proberen wereldwijd een rookgordijn te creëren om de aandacht van het publiek af te leiden naar iets anders, iets waardoor Oekraïne totaal onbelangrijk wordt?

A: Komt dicht in de buurt. Maar in deze arena zijn er veel onverwachte gebeurtenissen die nog moeten plaatsvinden.

V: (JEEP) Treft de diepe staat voorbereidingen om Biden af te zetten?

A: Enigszins. De dreiging van extreme ontmaskering en maatregelen door de wetgevende macht vereisen preventieve schadebeperking.

V: (goyacobol) Hoe waarschijnlijk is het dat de "buitenaardse" invasie, echt of nep, binnenkort in gang wordt gezet?

A: Snel genoeg! Die vlieger gaat niet op!

V: (goyacobol) Ik bedoelde qua volgorde van de dingen - ten opzichte van oorlog en hongersnood.

(L) Oh, nou dat was niet...

A: Wordt hoogstwaarschijnlijk geassocieerd met een ramp.

V: (Joe) Eerst moet enigszins de pleuris uitbreken voordat iemand de redder kan zijn, toch?

(Alix) Welke groep is in de huidige wereld genetisch het nauwst verbonden met de Denisovamens?

A: Abos. (NvV: Aboriginals)

V: (JEEP) De Amerikaanse begrotingscrisis staat op donderdag op het programma geloof ik - zal dit een financiële crash in de VS en/of wereldwijd veroorzaken?

A: Zal zeker een conflict veroorzaken!

V: (L) Dus er komt een conflict tussen de Democraten en de Republikeinen. Ik denk dat ze dat gaan proberen: Ze gaan proberen om dingen te controleren door middel van financiën.

(Renaissance) Worden overtuigingen, gedachten en emoties opgeslagen in het fysieke lichaam?

A: Schaduwen en echo’s.

V: (L) Dus jullie zeggen dat ze voornamelijk worden opgeslagen in het niet-fysieke lichaam?

A: Ja

V: (Renaissance) Creëren onze valse overtuigingen, gedachten en negatieve emoties een imaginair lichaam dat wij als de valse persoonlijkheid beschouwen?

A: Komt dicht in de buurt.

V: (ryu) In een eerdere sessie zeiden jullie dat de grootste zwakte van onze groep het gebrek aan echte collineariteit was. Hebben we dat verbeterd?

A: Ja.

V: (Z...) Werd de Acupunctuur Balans Methode, zoals wij die nu begrijpen, inderdaad aan de mensheid gegeven door "goden", zoals oude Chinese teksten beweren?

A: Nee.

V: (Ryan) Vertegenwoordigt het Oosters-Orthodoxe Christendom van alle kerkgenootschappen relatief gezien een meer intacte vorm van Paleochristendom?

A: Met sterke nadruk op "relatief”.

V: (L) Ik denk het dus wel, maar met de nadruk op "relatief?"

A: Ja

V: (Mark7) Zijn de machthebbers van plan de zielen van christenen te verpletteren?

A: Niet als zodanig.

V: (seeker2seer) Zou de buitenaardse invasie kunnen lijken op een valse tweede komst van Christus met engelen?

A: Die draai zou eraan gegeven kunnen worden.

V: (Neema) Is het mogelijk een elektrische generator te maken die meer dan 100% efficiënt is?

A: Nee

V: (JEEP) Zal Bill Gates ervan weerhouden worden onze veestapel genetisch te modificeren en andere snode plannen uit te voeren, misschien door het publiek grootschalig bewust te maken van de doden/bijwerkingen door de coronaprikken?

A: Niet helemaal.

V: (cassandra) Wanneer zullen de buitenaardse wezens verschijnen? Bijvoorbeeld na de ineenstorting van de westerse beschaving?

(L) Ik denk niet dat ze je vraag zullen beantwoorden. Ik denk dat het meer om het lijf heeft dan alleen een schending van de vrije wil om bepaalde antwoorden te geven... Ik denk dat als ze antwoorden geven, ons specifieke denken over iets op de een of andere manier het kan afwenden, annuleren, of... Je weet wel, het beïnvloeden. Het is als het observeren van het elektron. Eerst is het een golf, en dan observeer je het en is het een deeltje. Ik denk dat we met sommige dingen heel voorzichtig moeten zijn, omdat we ze erger kunnen maken.

(whitecoast) Wat is de totale toxicologische en carcinogene belasting van nicotineverdampers zonder additieven ten opzichte van biologische tabak zonder additieven?

A: Iets minder.

V: (Joe) De verdampers zijn iets minder?

(L) Ik denk het wel... De verdampers zijn minder?

A: Ja

V: (Ze Germans) Heeft de man van [naam bekend bij de redactie] een veilige overgang gehad naar 5D?

A: Oh zeker. Een stralende ziel die beschermt vanaf de andere kant.

V: (Ryan) Staat de meerderheid van de Amerikaanse christenen welwillend tegenover Rusland?

A: Geen meerderheid, nee. Velen zijn net zo gehersenspoeld als de "woke" mensen en de Neodarwinisten.

V: (Anamarija) Is er iets dat wij kunnen doen om het Laura en Andromeda gemakkelijker te maken?

(L) Gewoon goede vibraties naar deze arm hier sturen! Da's alles.

(Elohir) Na het lezen van jouw uitstekende boek over Paulus, is het gemakkelijk te zien dat Marcus door hem werd geïnspireerd en dat Mattheus en Lucas vervolgens hun eigen verhalen schreven, geïnspireerd door Marcus, waarbij ze belangrijke dingen veranderden naar hun eigen bedoelingen. Voor sommigen had alles perfect kunnen zijn als we de brieven van Paulus nooit hadden gevonden, of als Marcus volledig was uitgewist/verloren was gegaan. Kan men zeggen dat een goedbedoelend persoon de brieven van Paulus en vervolgens van Marcus tegen alle verwachtingen in, vooral tegen de wil van STS, heeft kunnen bewaren?

A: Ja!!

V: (L) Dus, een goedbedoelend persoon. Ik denk dat Paulus en Marcus overleefden in zeer kleine Paulinische gemeenschappen. Er was geen enorme verspreiding van exemplaren, daarom is er zo weinig over.

(Neema) Het SAFIRE-project beweert een kunstmatige zon te hebben gemaakt. Ik wilde gewoon weten of het oplichterij is of dat ze echt bereikt hebben wat ze beweren.

(L) Nou, wat bedoelen ze met dat ze een kunstmatige zon hebben gemaakt? Ik bedoel, je kunt kweeklampen kopen die het spectrum van zonlicht reproduceren om planten te kweken. Dus is dat waar ze mee bezig zijn?

(Pierre) Je moet kernfusie nabootsen, volgens de conventionele wetenschap.

(L) Hoe dan ook, de vraag is: Is het oplichterij, of hebben ze bereikt wat ze beweren?

A: Als je het niet gezien hebt, zou het verstandig zijn om eraan te twijfelen.

V: (rrraven) De C's hebben gezegd dat er een beweging van de aardkorst zal zijn en dat de loodlijn zal worden hersteld. Ben Davidson (Suspicious0bserver) heeft het over een 90 graden verschuiving van de evenaar als gevolg van de galactische stroomplaat die de zon stimuleert, die vervolgens een micronova vormt... Is de galactische stroomplaat de "wave"?

(L) Een verschuiving van 90 graden van de evenaar? Dan zou die naar boven wijzen..

(Pierre) Het zal de loodlijn van de aarde niet herstellen.

(L) De helling is slechts 23 graden. Er is dus maar een verschuiving van 23 graden nodig. Komt er een verschuiving van 90 graden van de evenaar?

A: Nee

V: (L) Maar de loodlijn zal worden hersteld?

A: Ja

V: (Joe) Na komeetinslagen over de hele planeet? [gelach]

(L) Het zal nog wel even duren voordat het zover is. Volgende deel van de vraag: is de galactische stroomplaat de "wave"?

A: Nee

V: (L) Zal de zon in een micronova veranderen?

A: Nee

V: (Joe) Dat mannetje van Suspicious0bserver is een beetje raar.

(Niall) En hij spreekt op een ZEER zelfverzekerde toon. Altijd een alarmsignaal...

(Toronto Group) Heeft het stroboscooplicht op de Chateau-kerstboom enig effect op de bewoners?

(L) Het is geen stroboscooplicht! Het knippert. Allerlei soorten knipperlichtjes.

(Chu) We hebben ‘m maar 1 uur per week aan.

(Joe) We hebben ‘m alleen voor jullie aangezet.

(L) Ja. Zodat jullie ervan kunnen genieten en wat kerstvreugde zouden voelen.

(Joe) En de stroboscoopeffecten krijgen.

(L) Ja, het is om jullie te stroben! Muhaha!

(Niall) Het is entrainment van jullie hersenen. Het hersenspoelt jullie. [gelach]

(L) Oké... Ja, het is echt een wonder dat de brieven van Marcus en Paulus bewaard zijn gebleven. Absoluut.

(Chu) Geen verdere vragen meer.

(L) Goed dan.

(Chu) Nog één vraag.

(Elohir) Werd Marcion goed of slim genoeg bevonden om de brieven van Paulus te krijgen? Maakte hij deel uit van een groep die de waarheid wilde beschermen tegen de kerk van Jeruzalem?

(L) Ja, ik ben ervan overtuigd dat het Marcion was die ze door die donkere periode heen loodste, en hij verzamelde alles wat hij kon vinden en voegde het samen. Oké, ik ben redelijk afgepeigerd. Zijn er nog vragen die we hadden moeten stellen en niet gesteld hebben? Beschouw ze als gesteld en geef ons elk advies dat op dit moment beschikbaar is.

A: Jullie doen het allemaal goed. We weten dat het moeilijk is, maar een beetje meer humor zou kunnen helpen. Maak ook wat plezier samen! Tot ziens.

(Pierre) We werken te veel.

(L) Hoe kunnen we plezier hebben als we allemaal zo DEPRESSIEF zijn?! Aaaaaah! [gelach]

EINDE VAN DE SESSIE
 
Back
Top Bottom