Sessie van 26 februari 2022

Laurs

The Living Force
FOTCM Member
Dit is de Nederlandse vertaling van de sessie van 26 februari 2022. Gelieve ideeën en commentaren te plaatsen op de originele thread van de sessie.


Sessie van 26 februari 2022


Laura, Andromeda en Artemis aan het bord

Pierre, Joe, Gaby, Ark, PoB, Chu, Scottie, Niall, Princess Leia

Aanwezige FOTCM Leden via Zoom (op alfabetische volgorde): 3DStudent, 987baz, Aeneas, aimarok, Aiming, alana, alejo, alianah, Altair, aluminumfalcon, AnaHuitzil, anartist, AndrewMn, Andrian, Ant22, Anthony, Approaching Infinity, Aragorn, Arwenn, Aya, Beau, Beorn, Bjorn, bluefyre, Bo, Bobo08, Breton, cassandra, cinnamon, ClaudiaYG, Cosmos, Dakota, Deliverance, dirgni, dugdeep, Eboard10, Erykah, fabric, Findulias, Floetus, France, Gandalf, Gawan, genero81, gottathink, goyacobol, Harmony99, HelloH20, herondancer, hesper , hesperides, hiker, hlat and his wife, human, iamthatis, IrjO, itellsya, jar, JeanneT, JEEP, Jefferson, Jenn, Jess, Joan, josi, Juba, kawika, Kay Kim, Keit, kenlee, Keyhole, Kinyash, KJN, Konstantin, korzik18, KTC, Laurentien, Laurs, Learner, Liam1310, Logos5x5, Loreta, LQB, Luc, Lucius, Lys, m, Maat, Maiko, Manitoban, Mari, Mariama, Mark, Martinsky, Mike, Mikkael, mimimari, MK Scarlett, mkrnhr, Mrs. Peel, msante, Mr. Cyan, Nathan, Navigator, NewEngland Seeker, Nicholas, Nienna, Obi, Ollie, Oxajil, pecha, PERLOU, Phil4, placematt, Pophistorian, RedRock12, Regulattor, Ryan, Rylek, Ryu, Saman, SAO, Satarshine, Seamus, Sebbe, seek10, seeker2seer, Shar, Siberia, Stoneboss, sToRmR1dR, SummerLite, Thor, Tomek, treesparrow, Tristan, Turgon, Ursus Minor, Voyageur, Vulcan, Whitecoast, will01, Williamsj, Windmill Knight, Yas, Ysus, Yupo, zlyja

V: (L) Vandaag is het 26 februari 2022. Oké, daar gaan we. Ik ben zo opgewonden…

A: Spannende tijden zonder twijfel! Hollenoaea van Cassiopaea hier! Oekraïne is de oude landingsplaats van de Kantekkianen. Het wordt felbegeerd door 4D STS! Poetin bewijst iedereen een dienst door te proberen psychopathische elementen daar te verwijderen. Helaas kan het verzet van de machtselite leiden tot de dood van vele onschuldige mensen.

V: (Artemis) Waarom wordt het zo felbegeerd?

(Joe) Omdat het een oude landingsplaats van de Kantekkianen is? Waarom maakt dat het zo felbegeerd? Een bepaald segment van de bevolking? Maar...

A: Het geologische profiel vulde het energieprofiel aan waardoor het optimaal is voor overdracht.

V: (L) Suggereert dat dat de landing op een andere manier plaatsvond dan door gewoon in een ruimteschip te stappen, te vliegen en neer te ploffen?

A: Ja

V: (L) Dus het was een soort overdracht waarbij een soort technologie betrokken was die wij wellicht niet begrijpen?

A: Ja

V: (Andromeda) Zoals een portaal?

A: Ja

V: (L) Dus er is een portaal in Oekraïne?

A: Ja

V: (L) En jullie hebben ooit gezegd dat er een portaal in het Midden-Oosten is, nietwaar?

A: Ja

V: (L) Oké.

(Joe) Dus ze zeiden dat het verzet van de machtselite helaas kan leiden tot de dood van veel onschuldige mensen. Verwijst dat naar het feit dat de Oekraïense elites in wezen de mensen van Kiev in het bijzonder zullen opofferen? In zekere zin zullen zij omstandigheden creëren waarin mensen worden gedood als gevolg van de Russische militaire opmars naar die stad?

A: Ja

V: (Joe) Ze gaven 18.000 aanvalsgeweren aan de mensen in Kiev en zeiden dat ze het op moesten nemen tegen de oprukkende Russische troepen.

(Andromeda) Dat is ZO dom.

(Joe) Stel je voor dat je dat je eigen bevolking aandoet.

(Niall) Dat betreft slechts de kleine vuurwapens. Ze hebben hun grote geschut naar woonwijken verplaatst om de bevolking als menselijk schild te gebruiken.

A: Psychopaten in actie.

V: (L) Met betrekking tot die landing van de Kantekkianen las ik vandaag op Facebook en Twitter iets dat was gepost door een Oekraïner uit de Verenigde Staten, die verklaarde dat de Oekraïners recht hebben op hun eigen land, hun eigen taal, gewoonten, enz. en dat de Russen niets en niemand zijn, en dat de Oekraïners het oudste volk op Aarde zijn... dat zelfs hun DNA anders was dan Russisch DNA. En... wat?

(Pierre) Het is misschien toeval, maar in de Kaukasische populatie komt het ACE2-eiwit tot overexpressie. Dat wijst erop dat het vaccin een etnisch-specifiek wapen is.

(Joe) Maar we hebben het over Oekraïners.

(Pierre) Ja.

(L) Dus...

(Joe) De Oekraïners hebben dat altijd beweerd en zien zichzelf als een apart volk. Ze zien zichzelf als uniek en anders. Het is een ideologie. Niet ALLE Oekraïners, maar veel van hen. Het is echt vreemd, want je zou denken dat ze genetisch niet anders zijn dan andere Slaven, Russen, enz. Ze hebben natuurlijk wel die nazi-neiging dat ze een 'superras' in zekere zin. Het is heel vreemd.

A: De Oekraïners van vandaag zijn niet de oorspronkelijke bevolking. Vele golven van verovering en migratie kwamen en gingen.

V: (Joe) Ja. Maar die bende die daar nu zit...

A: Russen uit Wit-Rusland zijn nauwer verwant aan de oorspronkelijke Oekraïners. En zij waren oorspronkelijk Kantekkianen en hadden onlangs hun eigen planeet vernietigd.

V: (L) Goed. Laten we eens kijken naar specifieke vragen van leden. [Neemt vragen op de Zoom chat door...] Oké, hier is er een:

(Ryu) Weet Poetin dat er in Oekraïne een portaal is? En weet hij van Kantekkianen?

A: Nee

V: (SummerLite) Er wordt gezegd dat Poetin locaties bombardeert waar zich Amerikaanse biowapens bevinden.

A: Ja

V: (Keit) Ik heb een vraag over Rusland. Er zijn in Rusland uitgesproken anti-oorlogsgevoelens. Zullen die tot een machtswisseling leiden? Zal dat tot de ondergang van Rusland leiden?

A: Nee

V: (Niall) Mag ik nog iets vragen over de plekken waar biowapens zijn? Er is een theorie dat deze locaties waar zich biowapens bevinden daar gebouwd zijn ter ontwikkeling van een soort etnisch-specifiek wapen voor gebruik tegen Russen. Werden ze daarvoor bedoeld?

A: Gedeeltelijk, inderdaad.

V: (Andrian) Is het mogelijk om de precieze locatie van het portaal te weten? West- of Oost-, Noord-, Zuid-Oekraïne?

A: Nabij Kiev.

V: (Juba) Is dat de reden waarom Khazaria hetzelfde was als het Oekraïne van vandaag. Portaal, STS-energie…

A: Gedeeltelijk.

V: (Altair, Cosmos, Gawan) Behoort "een explosie in Oekraïne, chemisch of nucleair", nog steeds tot de mogelijkheden?

A: Ja. Je zou kunnen zeggen dat het al sinds 2014 aan de gang is.

V: (Niall) Dit IS de explosie.

(L) Ja.

(cinnamon) Dus, speculatie over het bombarderen van de locaties waar biowapens zijn... Krijgen we op die manier de vermeende 'echte pandemie'?

A: Een mogelijkheid voor ziekte maar geen echte pandemie. Poetin beschikt over mogelijkheden tot indamming.

V: (Niall) Hebben ze daarom de kerncentrale van Tsjernobyl ingenomen?

A: Behoedzaamheid.

V: (Joe) In een sessie uit 2009 stond '5 jaar te gaan'. Destijds, in 2014, noemden ze dat Jaar Nul. Dat was rond de tijd van de coup in Oekraïne. Bedoelden ze dat 2014 en wat de VS toen in Oekraïne deden tot aan deze situatie op dit moment, is dat wat ze in 2014 bedoelden met Jaar Nul?

A: Ja

V: (Joe) Dus dan is wat er nu gebeurt rechtstreeks betrokken bij grote verandering, maar het zal voortduren. Er zullen nog meer veranderingen komen, laten we zeggen...

A: Ja

V: (L) 2014 is het Jaar Nul van onze nieuwe realiteit.

(Niall) In een toekomstige chronologie, wordt het dan 0?

(L) Ja.

(Pierre) En de strijd om het portaal is een indicatie dat 4D STS dit portaal willen gebruiken?

A: Ja

V: (L) Waarom willen ze het portaal gebruiken?

A: Het downloaden vindt daar plaats.

V: (L) Downloaden van wat?

(Joe) Informatie.

(L) Wil ik het echt weten? [gelach]

(Pierre) De ondeugende kant van het informatieveld wordt daar gedownload.

(L) Dus de STS-slechteriken downloaden zichzelf in de mensen daar door middel van een portaal?

A: Ja

V: (Pierre) Wow.

(Niall) Maar psychopaten zijn overal ter wereld.

(Joe) Misschien is het gemakkelijker op die manier.

(Pierre) Maar psychopaat betekent niet bezeten zijn. Ergens in gedownload worden betekent bezeten zijn.

(Niall) O, juist. Dus er is een bepaald type dat voornamelijk in Oekraïne voorkomt, dat meer vatbaar is voor bezetenheid door 4D STS.

(Andromeda) Wow.

(L) Oké, volgende vraag:

(Seeker) Zal de oorlog zich uitbreiden naar omringende landen?

A: Nog niet...

V: (Andromeda) O jee.

(Niall) O jee.

(Ryu) Om terug te komen op Pierre's opmerking, worden coronavaccins gebruikt als etnische wapens?

A: Dat kan. Docking-elementen inbegrepen.

V: (L) Dus in het vaccin zitten dingen die docking-elementen zijn voor latere verspreiding van een of andere ziekteverwekker?

A: Ja

V: (Pierre) En Kantekkianen vormen de doelgroep, d.w.z. echte Semieten, d.w.z. Kaukasiërs (in de zin van volkeren uit het gebied van de Kaukasus).

(L) Waarvoor worden zij getarget? Voor het downloaden, of voor de etnisch-specifieke wapens?

(Pierre) Voor beide. Nou, het vaccin. Ze hebben een mutatie waardoor het ACE2-eiwit tot overexpressie komt. Ze hebben meer kans om de gevolgen van het vaccin te ondervinden.

A: Ja

V: (Joe) Volgens Pierre's gedachtengang zijn Kantekkianen geweldige mensen - dat zij de Ware Semieten zijn en zo. Maar de C's zeiden net in deze sessie dat mensen werden overgebracht naar dat gedeelte van Oekraïne en dat ze net hun eigen planeet hadden vernietigd! [gelach] Dus, het zijn geen geweldige mensen.

(L) Ja. De C's zeiden ook iets over die kwestie van het Nordic Covenant... Dat volkeren van Noordse afkomst, d.w.z. Kantekkiaans, positief of negatief georiënteerd kunnen zijn. Het is representatief voor een krachtcentrum in hun genetica...

(Pierre) ‘Intensiteit’ was het gebruikte woord. Kantekkianen hadden meer intensiteit van een bepaald soort kracht.

(L) Ja, intensiteit. Dus, ja.

(Pierre) Intensiteit voor het goede, intensiteit voor het kwaad.

(L) Heel interessant. Oké, wacht even...

(Regulattor) Hoe zit het met vaccins virus hercombinaties/mutaties, hoe ontwikkelt zich dat? Is het nog te vroeg om te zeggen hoe dodelijk het zal zijn?

A: Niet het grootste probleem.

V: (L) Wat IS het grootste probleem?

A: Virus uit de ruimte/4D STS.

V: (irjO) Hebben de acties van Poetin de geheime regering wederom verrast of hadden ze werkelijk verwacht dat Poetin-Rusland snel en rap zou handelen?

A: Zeker enige verrassing. Zij probeerden Poetin met beschuldigende retoriek tegen te houden.

V: (L) Dus ze hadden enig idee of inlichtingen dat hij zich klaarmaakte om in actie te komen, en ze probeerden het te voorkomen en waarschijnlijk ook de eerste stadia van het spervuur aan propaganda op gang te brengen - "Hij gaat binnenvallen!"

(Joe) Precies. Maar de mensen in Westerse landen zijn ten minste de afgelopen 10 jaar klaargestoomd met propaganda dat Poetin slecht is! Dat wordt nu allemaal geactiveerd.

(Andromeda) En nu worden Oekraïners opgeofferd om hem nog slechter te laten lijken.

(Joe) Juist.

(L) Oké, eens kijken...

(Mr Cyan) Gaan ze Rusland uit SWIFT schoppen?

A: Ja

V: (L) Zal het wat uitmaken?

A: Nee

V: (Tomek) Hoe zit het met de April Drop Dead Date? Is dit "de" april?

A: Heel goed mogelijk... Maar wie gaat er "doodvallen"?

V: (L) Misschien zal het Biden zijn.

(Niall) Ik maak me zorgen, dus ik wil het maar gevraagd hebben zodat het uit de weg is. Gaan ze proberen Poetin te vermoorden?

A: Dat is al geprobeerd en ze zullen het weer proberen.

V: (gottathink) Zijn ze van plan om nanotech te downloaden in de vaccins?

A: Ja

V: (Juba) Is Tsjernobyl een doelwit voor de operatie onder valse vlag?

A: Ja

V: (L) Maar het lijkt erop dat het nu goed bewaakt wordt.

A: Ja

V: (L) Oké.

(SummerLite) Is dit ook een aanval op de voedselvoorziening?

A: Ja

V: (L) Rusland is gestopt met de export van kunstmest - 65 procent van het wereldaanbod. Dus, ik denk dat we ernstige voedseltekorten tegemoet kunnen zien. En dat zal natuurlijk leiden tot hongersnood waardoor bevolkingen nog zwakker en zieker worden en meer vatbaar voor ziekteverwekkers.

(Lukasz) Hoeveel procent van de mensen in Oekraïne wordt getroffen door downloading van STS uitgedrukt in een percentage?

A: 17%

V: (L) Dat komt in de buurt van de norm voor psychopaten en hun meelopers.

(Alejo) Zijn er nog meer van zulke downloadportalen op de planeet?

(L) Ja, daar hebben we het al over gehad. Er is er een in Israël. Zijn er nog andere naast Israël en Oekraïne?

A: China, Noord-Amerika, Zuid-Amerika.

V: (Artemis) Bevindt die van Noord-Amerika zich in Canada of...?

A: Canada.

V: (Artemis) Ik wist het!

(L) Wist jij dat? Ja! [gelach]

(Artemis) Yukon.

(L) Ooo, je hebt gelijk! De Yukon! GRIEZELIGE dingen gebeuren in de Yukon. [gelach] Het is waar.

(Andromeda) O, ja!

(L) Zoek het op. Zoek op "De Vallei van de Hoofdloze Mannen"!! (NvV: in de Engelse tekst wordt de term: "The Valley of the Headless Men" gebruikt) Ik heb er jaren geleden over gelezen en het joeg me de stuipen op het lijf!

A: Ja

V: (L) Ooo! En in Zuid-Amerika?

A: Woestijn.

V: (L) De woestijn waar ze al die figuren hebben?

A: Ja

V: (L) Hoe heet het?

(Niall) Atacama.

A: Ja

V: (L) En China?

A: Noordoostelijke regio. Bestudeer kaart en mythen.

V: (Laura neemt de vragen op de Zoom-meeting door) (Chu) Wees selectief want er zijn hierna 70 nieuwe berichten!

(Luis) Dus het portaal in het Midden-Oosten is hetzelfde? Voor het downloaden? En ook, als 4D STS geen volledige controle hebben over het Oekraïense portaal, kunnen ze dan alleen downloaden binnen bepaalde grenzen of beperkingen?

A: Ja

V: (SummerLite) Is Poetin één van Schwabs wereldleiders?

A: Nee

V: (Chu) aimarok zegt: "Kom op, SummerLite." [gelach]

(Ryu) Is het waarschijnlijk dat het zal ontaarden in een nucleaire oorlog?

A: Niet waarschijnlijk of noodzakelijk.

V: (Joe) Hoe groot is de kans dat China Taiwan in de nabije toekomst binnenvalt?

A: Groot.

V: (Felipe) Ik had een aanvullende vraag over de vaccins: Kan BHT de lipide eiwitmantel die het mRNA omhult beïnvloeden? Zo ja, kan dat het vaccin ineffectief maken?

A: Nee

V: (SummerLite) Voor alle duidelijkheid, Schwab liegt dus over Poetin?

A: Ja

V: (Toronto Group) Is de impact van het vrachtwagenkonvooi en de verspreiding ervan onderdeel geworden van de onthulling waar de C's het over hadden?

A: Ja

V: (L) Ik zal je wat vertellen: Trudeau heeft zeker zijn ware aard getoond!!

(aimarok) Poetin kent Schwab uit de jaren '90, maar daarom is hij nog niet zijn marionet.

(L) Precies.

(Felipe) Vraag over Rusland: Zal Anonymous de Russische infrastructuur hacken en daardoor de boel laten escaleren?

A: Zal het proberen, maar weinig succes.

V: (Joe) Even ter referentie: Anonymous is de CIA.

(cinnamon) En het Oekraïense graan wordt waarschijnlijk niet verbouwd.

(L) Goed punt!

(Joe) Zeker. Verwacht hogere prijzen.

(L) Verwacht ZEER hoge prijzen.

(Niall) Oekraïne is de op twee na grootste leverancier van tarwe op aarde.

(Joe) Oekraïne en Rusland samen produceren ook 80% van ‘s werelds zonnebloemolie.

[C's schuiven naar 'luister' op het bord...]

A: Hoe zal het verlopen? Veel variabelen, maar Poetin heeft hulp van een hogere orde.

V: (Altair, Cosmos, Gawan) Is wat er nu in Oekraïne gebeurt een karmische herhaling van de strijd tussen Atlantiërs en Atheners?

A: Nee

V: (Aragorn) Op een schaal van 1-10, hoe succesvol zijn de plannen van de machthebbers op dit moment?

A: 4

V: [gelach]

(Pophistorian) Op video BEWEERDE Schwab dat Poetin een van zijn Young Global Leaders was.

(Joe) Gast! Weet je hoeveel mensen zoals hij over de hele wereld met bekende namen strooien en dan zeggen: "Ik ken deze mensen"?

(Niall) Hij wil dat je denkt dat hij machtig is.

(Scottie) Ze houden van liegen, HEEL VEEL!

(L) Sinds wanneer geloven we wat psychopaten zeggen?

(Ant22) Vermoedt Poetin dat er buitenaardse invloeden schuilen achter de VS en hun bondgenoten?

A: Ja

V: (SummerLite) Maken mensen in deze groep onderdeel uit van een specifieke gereïncarneerde groep uit Atlantis?

A: Ja

V: (OBI) Zal Turkije Rusland aanvallen en deze oorlog naar het Midden-Oosten verspreiden?

A: Nee

V: (Niall) Weet je nog: Poetin redde Erdogan van een wisse dood in 2016.

V: (Chu) 86 nieuwe berichten.

(L) 86?! Ik ga die achterstand NIET inhalen mensen.

(Niall) Heeft Poetin zich al 20 jaar op deze dag voorbereid?

A: Ja

V: (L) Ben je nu blij?? [gelach]

(Niall) Ja! [gelach]

(Jeep) Zal het DC-konvooi een positieve uitkomst hebben?

A: Ja maar niet op de manier die jullie denken!

V: (L) Dus dat is er weer een die we moeten afwachten en zien?

A: Ja

V: (Julian) Zullen elementen van het Oekraïense leger proberen Zelensky af te zetten?

A: Zelensky zal eerder het onderwerp zijn van een permanente aanslag.

V: (Ant22) Vraag over inblikken: Doodt jodium botulinesporen wat temperaturen tot 100C niet doen?

A: Kan, maar voedsel is dan oneetbaar.

V: (Eboard10) Zullen voedseltekorten binnenkort wijdverbreid zijn in Europa, of meer plaatselijk?

A: Uiteindelijk wijdverbreid.

V: (Bo) Kunnen we dit jaar meer Tonga-achtige (vulkaan)uitbarstingen verwachten?

A: Niet waarschijnlijk.

V: (Altair, Cosmos, Gawan) Wat bedoelen de C's dat Poetin hulp van een hogere orde heeft? Van wie?

A: Voorouders en zichzelf in de toekomst en veel veel VEEL kennis en bewustzijn.

V: (L) Laten we deze vragen over inblikken bewaren voor het forum. Daar kunnen ze besproken en onderzocht worden. We hoeven dat soort dingen niet aan de C's te vragen. Oké... Scroll, scroll, scroll...

[Pauze wegens technisch probleem met muis...]

(Niall) Misschien hebben we gewoon de limiet bereikt van het aantal berichten op de chat.

(L) Ik denk dat jullie het kapot hebben gemaakt!

(Chu) Nu doet ‘ie het weer.

(Alejo) Jaren geleden zeiden de C's dat de verschillende rassen op Aarde werden geplant. Moet er een overeenkomst zijn tussen genetisch profiel en geologische locatie, en is een deel van die relatie gerelateerd aan de taal die door een bepaald volk gesproken wordt?

A: Niet zozeer.

V: (Tomek) In een vorige sessie zeiden jullie iets over Frankrijk dat met kernwapens zou worden vernietigd. Is dat nog steeds aan de orde?

A: Nee

V: (Regulator) Gaan de machthebbers weer onrust stoken op de Balkan?

A: Dat zou van nature kunnen gebeuren.

V: (Toronto Group) Zullen de machthebbers, nu de mensen genoeg krijgen van Covid, de vaccinatiemandaten terugdraaien?

A: Ja

V: (Tristan) In de vorige sessie werd gezegd dat er meer mensen wakker moesten worden, zodat er meer mogelijkheden gecreëerd konden worden voor de goeierikken om te helpen. Worden er genoeg mensen op de planeet wakker?

A: Bij lange na niet genoeg. Er is helaas meer lijden nodig.

V: (Ant22) Wat zit er achter de plotselinge opheffing van alle coronabeperkingen in het VK terwijl andere landen deze nog steeds opleggen?

A: Inschatting dat de plaatselijke bevolking veel te onrustig wordt.

V: (MK Scarlett) Is de tijdlijn veranderd sinds Ruslands recente acties in Oekraïne?

A: Nee

V: (Ryan) Zal de economie dit jaar redelijk stabiel blijven?

A: Nee

V: (SAO) Wacht, nog één vraag over inblikken.

(L) O, hou op! [gelach] Grappig... [gelach]

(Chu) Dat is het.

(L) Geen andere vragen? Ik ben echt uitgeput. Tjee... Goed. Moet er nog iets gezegd worden wat we niet gevraagd hebben, maar wel hadden moeten vragen? Beschouw het als gevraagd middels ons onderbewustzijn... En geef ons het antwoord! [gelach] Nog mededelingen? We vragen echt - we weten alleen niet WAT we vragen.

A: Ga door zoals jullie zijn. De verbindingen worden sterker als gevolg van jullie oefeningen. En wacht niet te lang met aandacht voor jezelf en Ark. Jullie zijn nodig!! Tot ziens.

EINDE VAN DE SESSIE
 
Back
Top Bottom