Pozdrav Saša
Svakako, to stoji što si naznačio o sesijam i prevodu. Sad, ova baza prevoda sesija može da se koristi, jer suština i bit su tu. Da je došlo do neke veće greške u prevodu, to bismo i mi sami primetili u raspravama o sesijama na našoj grupi Kasiopejski transkripti na facebook-u. Ja bih želeo da znam kome mogu da se obratim ko prevodi zvanično sesije, kako bih sa njim uspostavio kontakt, jer postoji dosta materijala posebno odvojenih iz sesija koje sam pripremio, na primer, o Orionu, denzitetima, vanzemaljskim rasama, Atlantida, Lemuruja, i još mnogo drugih tema, kao i drugih projekata... Dobro bi bilo, da se na forumu otvori jedan deo za Ex-Yu grupu, gde bi se to sve i postavljalo i raspravljalo, kako bismo svi bili na jednom mestu...
Ova napomena o čistim sesijama stoji, uopšte, oni koji prvi put dolazi u dodir sa Cass. materijalom, tako da je Val serija vrlo bitna za razumevanje. Zbog obimosti materijala, kao i pregleda, određeni segmenti odvojeni iz sesija u jednu celinu daju fokus, na primer, o organskim portalima, tako da je usredsređenost na toj temi, i tako dalje.
Svestan sam da ko kod ima aplikaciju za Cass. materijal da će on to i prepoznati kroz naporan rad i taj put duše, i da nije lako i da nije za svakog, ali u krajnjem slučaju, neka taj put ka tome bude prokrčen koliko toliko za one koji baš i ne barataju engleskim jezikom...
Pozdrav