The languages of the Ex-Yu Kasiopejski materijal

Datum sesije: 18. decembar 2021.

Laura, Andromeda i Artemis na ploči

Pierre, Joe, Gaby, Ark, PoB, Chu, Scottie, Niall, princeza Leia, Lunarni modul

Članovi FOTCM-a prisutni putem Zooma
3DStudent, 987baz, A Jay, Abats, Aeneas, aimarok, Aiming, alana, Alejo, Altair, aluminumfalcon, Ana Huitzil, anartist, AndrewMn, Andrian, anka, Annp, Anthony, Approaching Infinity, Aragorn, Arne, Arwenn, Aya, Beorn, Bjorn, Bluefyre, Bo, Bobo08, Brandon, Breton, c.a., Carl, cassandra, Chrissy, cinnamon, ClaudiaYG, Cleo, Cosmos, Dakota, Darek, Dave_P, Deckard, Deliverance, Dirgni, domi, drazen, Drea, dugdeep, eboard10, Echo Blue, Ellipse, Erykah, Esprit, fabric, finduilas495, Flashgordonv, Floetus, Gandalf, Gawan, genero81, goyacobol, Harmony99, Hello H2O, herondancer, Hesper, hesperides, hiker, hlat, Hope, iamthatis, inquorate, Irjo, IronFloyd, istina, itellsya, jar, JeanneT, JEEP, Jefferson, Jenn, jhonny, Joan, Josi, Juba, Kaigen, Kari Baba, kawika, Kay Kim, Keit, kenlee, Keyhole, Kinyash, KJN, Konstantin, korzik18, KTC, l apprenti de forgeron, Lainey, latulipenoire, Laurentien2, Learner, Leighton, liam1310, Lilou, Lilyalic, logos5x5, loreta, LQB, Luc, Lucius, Lys, Maat, Maiko, marek760, Mari, Marina9, Mark, Mark7, martinsky, Michael B-C, Michal, Miguel Angel, Mike, Mikkael, Mililea, mimimari, MK Scarlett, mkrnhr, Mr.Cyan, Mrs. Peel, msante, Nachtweide, Nathan, Navigator, Nicholas, nicklebleu, Nienna, Ninas, Obi, Ollie, Orangescorpion, Oxajil, Perlou, Persej, Phill4, Placematt, PopHistorian, primeaddict, Rabelais, Rashi, RedFox, Redrock12, Regulattor, Renaissance, rrraven, Ryan, rylek, Ryu, Saman, ScioAgapeOmnis, Scotseeker, Seamus, Sebbe, seek10, seeker2seer, Seppo Ilmarinen, Siberia, sid, Soluna, Starshine, Stellar, Stoneboss, sToRmR1dR, SummerLite, Temperance, thorbiorn, Timótheos, treesparrow, Tuatha de Danaan, Turgon, Ursus Minor, Voyageur, Vulcan59, Whitecoast, will01, williamsj, Windmill Knight, Yas, Ysus, zar, Zim

P: (L) U redu. Idemo!

O: Pozdrav svim lepim ljudima. Kasiopeja na brodu!

P: (L) Imamo li ime?

O: Follinniaea!

P: (L) U redu. Ovde imamo puno pitanja, pa pretpostavljam da bismo mogli doći i do prvog. Mike ima nekoliko pitanja o Bitcoinu.

(Mike) Uopšteno, ko je osoba (ili ljudi) koja je stvorila Bitcoin?

O: CIA.

P: (L) Pa, u redu. (Mike) U koju svrhu su u početku stvorili Bitcoin?

O: Most u nigde.

P: (L) Kako to misliš, "most u nigde"?

O: Digitalizovati, a zatim uskratiti resurse običnom čoveku.

P: (Joe) Vrsta očite ideje o bilo kojoj digitalnoj valuti unapred onome što kažu o njoj je da je to prelaz sa fizičkog novca. (Niall) Društvo bez gotovine.

(Joe) I više kontrole nad ljudima. Ako neko misli da se ne radi o tome, naivan si. To ne znači da ne možete zaraditi na tome u međuvremenu. Ali na kraju, to je most do, da... (Niall) Kad muzika prestane... (L) Da, to je igra muzike i stolica.

(Mike) Trenutno postoji mnogo interesa uključenih u kriptovalute, a čini se da kriptovalute u nekom trenutku idu prema 'main street' usvajanju sa 'Webom 3.0' koji se radi, stvara i gradi. Bez obzira na to je li TPTB (ili njegovi elementi) inicijalno učestvuju u stvaranju Bitcoina, kakvi su trenutni planovi TPTB-a u odnosu na kriptovalute? (L) Pa, mislim da smo upravo dobili odgovor na to.

(Joe) Plan je uništiti sadašnju globalnu ekonomiju - iz svih vrsta korisnih razloga za elitu. I očito kada uništite ekonomiju, na čemu je ponovno izgradite? Digitalna valuta.

(L) Apsolutna kontrola! (Joe) Mogu te isključiti u bilo kojem trenutku.

(L) Setite se samo one sesije gde smo razgovarali o Marku zveri i 666 i svim tim stvarima. Kretali su se prema apsolutnoj kontroli. Nećete moći jesti a da niste član pod njihovom kontrolom. (Andromeda) Moja kolekcija novca istorijski će mnogo vrediti! [Andromeda skuplja strani novac.] (L) U redu, dugdeep želi postaviti pitanje o homeopatiji. (dugdeep) Deluje li homeopatija zamenom obrasca bolesti unutar vitalne sile (vitalna sila je pasivna), ili izaziva hormetički odgovor, potičući vitalnu silu da deluje (vitalna sila je aktivna)? Ili je u pitanju nešto drugo? (Ako je ovo drugo, kako funkcioniše?) (L) O čoveče. MRZIM složena pitanja! Gde je dugdeep? Pusti me da ga udarim! [smeh] Bože... U redu, spustimo to: deluje li homeopatija zamenom obrasca bolesti unutar Vitalne sile?

O: Ne.

P: (L) U redu. Inducira li hormetički odgovor, potičući vitalnu silu da deluje - to jest, vitalna sila je aktivna?

O: Da.

P: (L) To je sve što ćeš dobiti. [smeh] (Joe) Dovoljno dobro. L: Tako traljavo pitanje. U redu... Evo g. Cyan: (Gospodin Cyan) Koliko ja razumem, kineske vakcine Sinovac i Sinopharm i ruski Sputnik V zapravo su "normalne/tradicionalne" vakcine i nisu mRNA. Do danas je primenjeno više od 2 milijarde doza vakcina Sinovac (uglavnom u Kini), što ga čini najopsežnijom vakcinom u upotrebi u svetu. U Kini nemaju izbora uzimanja ove vakcine, ali u drugim zemljama gdje su te vakcine dostupne, to je delimično lični izbor zavisno o okolnostima. Sa obzirom na planove koje 4D STS ima u stvaranju nove rase koja koristi mRNA vakcine... (L) Znamo li to? (Niall) Ne.

(L) To je pretpostavka. U redu, ne možemo postaviti to pitanje na taj način. Šta kažete na: Je li plan 4D STS-a stvoriti novu rasu koja koristi mRNA vakcine?

O: Ne.

P: (L) U redu, dakle ostatak njegovog pitanja: (g. Cyan) Zašto je Kini i Rusiji "dopušteno" koristiti vakcine koja nisu mRNA?

L: Toga nećemo pitati jer je napravio pretpostavku. Poslednji deo je:

(Gospodine Cyan) Je li ovo povezano sa "konačnim izborom" dostupnim čovečanstvu kako ga je pitao Pierre u prethodnoj sesiji gde je cela prevara pandemije Covida na jednom nivou u osnovi konačni izbor ponuđen čovječanstvu da se probudi iz matrice? (L) Pa, mislim da o tom pitanju možemo razmišljati na neke različite načine. G. Cyan želi postaviti još jedno pitanje: pročitao je članak o ubijenom trkaču. www.straitstimes.com

Slika sene humanoida nalazi se na dnu članka ovde:

www.channelnewsasia.com

Gospodin Cyan) Sa obzirom na smrt džogera u Punggolu, Singapur naveden u URL-u ispod; Kad je Hitna odgovorila na poziv - imao je višestruke duboke rezne rane i nije mogao identifikovati ko ili šta ga je napalo. Imao je poteškoća sa opisom napadača. Kasnije je preminuo u bolnici, unapred tome što je još uvek bio pri svesti i jasno komunicirao sa bolničarima tokom svog putovanja u bolnicu. Nadalje, njegove rezne rane bile su zapravo vrlo duboke, precizne i velike na više mesta na rukama i gornjem delu torza. Nije baš u skladu sa napadom nožem, ali više nalik dubokim hirurškim rezovima. Kasnije je bila slika snimljena iz daljine mesta zločina/napada – gde se činilo da je velika humanoidna senka nasred puta u blizini policajaca i hitne službe. Je li ga napao čovek? Ili dimenzionalni prozorski pad? Ako je ovo drugo, je li senka na slici povezana sa bićem koje ga je napalo? (L), Pa, je li ga napao čovek?

O: Da.

P: (L) Dakle, to nije bio dimenzionalni prozor koji pada?

O: Ne.

P: (L) Na što je senka bila povezana?

O: Pobuđen negativnim otiskom napada. Proverite istoriju lokacije.

P: (L) U redu, sledeće pitanje:

(LQB) VAERS baza podataka o ozljedama vaxa pokazuje da su neke serije vakcina mnogo otrovnije od drugih od istog proizvođača. Je li to namerno?

O: Delimično, ali uglavnom zbog velike nesposobnosti i nemara.

P: (L) U redu, to odgovara na njegovo drugo pitanje, a to je: "Ako ne, zašto velike varijacije u očitoj toksičnosti?" U redu, Aragornovo pitanje:

(Aragorn) Nakon što su ga uboli vakcinom Pfizer ili Moderna Covid, bi li trenutno zagrevanje mesta uboda sa daleko infracrvenom grijaćom podlogom podešenom na 60°C smanjilo mogućnost da paketi mRNA uđu u stanice?

O: Donekle, da.

P: (L) Hmm. U redu, njegovo naknadno pitanje je onda: "Koliko?"

O: 30 posto.

P: (L) Pa, to je zanimljivo. Da svakako. To je korisno znati, ljudi. Uzmite to na znanje! U redu, sledeće pitanje: (Alejo) Je li varijanta omikrona i njegov deformisani protein, koji degradira njegovu sposobnost vezivanja za stanice (prema dr. McColloughu), rezultat onoga što je C spomenuo kao intervenciju prirode, tj. prirodne mutacije?

O: Da.

P: (L) Dakle, degradiraju. Sledeći: (primeaddict) Koji će narod prvi ustati protiv vlasti i napasti političare i zdravstvene savetnike? (L) Trebali biste znati bolje nego postavljati to pitanje! (Andromeda) To je dobro! [smeh] (Niall) Nacija Teksasa!

O: Može biti spontano na nekoliko mesta odjednom. Ali još nije neizbežna na bilo koji ozbiljan način.

P: (L) Sledeći (primeaddict) Hoće li biti velikog broja smrti, zbog vaxa, koje mediji ne mogu sakriti? Kao na TV-u uživo ili javnom događaju?

O: To je relativno. Više smrti od vaxa nego virusa, ali većina ih lako ometa.

P: (L) Drugi deo tog pitanja je: (primeaddict) Hoće li biti iznenadne smrti lepih ljudi, političara i/ili slavnih osoba koje će šokirati naciju?

O: Nekoliko, sigurno. I neke slavne osobe će se saznati.

P: (L) I naravno ako se neke od ovih slavnih osoba ukažu i počnu pričati, one više neće biti slavne! (Joe) Već ih je bilo nekoliko. Meme je da su "umrli nakon kratke bolesti". Tako govore mediji. (L) Vidim... (Andromeda) Kratka bolest kojoj je prethodila vakcina... (Niall) Ne, ne, ne! (Joe) Ne govori to!

(L) U redu, sledeće pitanje... Oh, vratit ćemo se na tvoje pitanje, Jar. Želim se vratiti na to na kraju sesije. Tako: (Razmislim) Šta vodeći političari zemalja veruju o tome kako će virus SARS-CoV2 uticati na stanovništvo?

O: Oni su uglavnom upoznati i guraju dnevni red.

P: (L) Sledeće pitanje: (Alejo) Koliko je značajan, u smislu povećane kometne aktivnosti u unutrašnjem Sunčevom sastavu u kratkom roku, bila nedavna poseta komete Leonardo?

O: To je dugotrajno telo, stoga nije posebno značajno.

P: (L) Sledeće: (Maat) Gdje su dobri momci, ako ih ima?

O: Čeka se velika promena izbora.

P: (L) Dakle, drugim rečima, sve dok se većina čovečanstva ne odluči probuditi, ne mogu puno učiniti. Slobodna volja. I moramo živeti u minijaturnoj alternativnoj stvarnosti nalik mehurićima. u redu... (Altair) Koji se dodaci mogu dodati našem protokolu vakcinacija kako bi se bolje postupalo sa mRNA vakcinama?

(L) Pa, upravo smo dobili jedan predlog: toplina bi bila vrlo korisna. Pretpostavljam da postoje drugi načini primene topline osim dalekog infracrvenog. Je li toplina uopšteno korisna?

O: Da.

P: (L) Dakle, nije samo infracrveno. U redu. Možemo malo istražiti o tome. To je...

O: Uzmi više melatonina.

P: (L) Uzimati više melatonina?

(Gaby) To je antivirusno.

(L) Nemojte uzimati previše, ali možete uzeti više. U redu, sada Sid ima niz pitanja:

(Sid) Tokom 'sedam prolaza Venere' kako je opisano u Pierreovoj knjizi, jesu li bilo direktnih i vidljivih pražnjenja munje između Venere i Zemlje?

O: O, zaista!!!

P: (Joe) Vidljivo od koga? L: Kako to misliš? (Joe) Je li bilo ljudi na planeti u to vreme? (L) Pa, da. Pitaj Pierrea. (Joe) Ni on ne zna. (L) Pročitajte knjigu!

(Pierre) Pre 5000 godina. (L) Dakle, pretpostavljam da su neka od tih pražnjenja možda izgledala kao plazma figure z-pinch koje su dovele do nekih prikaza humanoidnih slika na slikama na stenama i rezbarijama. U redu:

(Sid) Znaju li Kvorum ili PTB tačnu lokaciju i vreme "velikog"?

O: Ne.

P: (Sid) Ili su i oni malo neupućeni?

O: Više nego malo.

P: (L) U redu, sledeće: (Sid) Koji deo ili regija našeg sunca je najhladniji i koja temperatura? (L) Postoji li razlog za to pitanje? (Niall) Pa, ako ikada poletiš na sunce... (L) Pa, da vidimo. Koji je najhladniji deo sunca?

O: Zapravo površina.

P: (L) Zašto je to?

O: Radijacijsko hlađenje.

P: (Joe) Nije li najhladniji deo vašeg tela površina? (L) Valjda. Pa, izvoli. Ja sam zvezda!! (Joe) Najhladniji deo peći na drva? Spolja. (L) Koja je uobičajena temperatura sunca? Zna li neko? (Joe) Gomila stepeni. (L) mkrnhr, kolika je temperatura sunca? (Joe)Koji deo, Laura? [Konsultacije putem Zoom chata]

(Scottie) Kaže: 6400 stepeni na površini. [Kasnije ispravljeno na 6600 K na površini]

(L) Što nije u redu sa Wikipedijom? Sljedeće pitanje:

(Sid) Koja je bila stvarna motivacija iza mitoloških indijskih tekstova Mahabharate i Ramayane?

O: Zabeležite događaje od velikog značaja.

P: (L) U redu. I drugi deo pitanja: (sid) Postoje li činjenični događaji ili samo adaptacije Odiseje, itd?

O: Odiseja je bila deo istog fenomena.

P: (L) Dakle, Odiseja je bila još jedna grupa ljudi koja je snimala istu vrstu događaja?

O: Da.

P: (L) Ali snimanje na njihov poseban način?

O: Da.

P: (L) Dakle, ne morate reći da je jedno bilo derivacija drugog - samo da se događalo nešto dovoljno značajno da se ljudi uzrujaju zbog toga i pišu o tome na jedini način na koji su mogli. Oni nisu imali naučni jezik kao mi. Morali su pisati o stvarima na način na koji su mogli. Sada, Eneja – govoreći o Odiseji i svim onim grčkim pričama:

(Eneja) Koristeći pristup 'kako gore tako i dolje', može li 'skladištenje' informacija u kvarcnim kristalima biti slično 'skladištenju' informacija u DNK?

O: Da.

P: (Eneja) Je li to skladištenje informacija ili je to stvarno više kao poveznica na informacijsko polje?

O: Skladištenje informacija koje omogućuje povezivanje sa informacijskim poljem.

P: (L) To je poput razbijača šifre ili tako nešto - ne znam.

(Aeneas) Pierre je na poveznici ispod spomenuo da je protein u keratinu spiralno oblikovan u vezi sa kosom kao antenom. Sesija 17. juna.
Je li to geometrijski oblik (spirala) koji koriste proteinske antene?

O: Da.

P: (L) Sledeći deo:

(Aeneas) Je li to takođe način na koji deluje u kristalima kvarca, ali sa kristalnim geometrijskim strukturama (takođe spiralnim) u silikatima koji čine kristale?

O: Da.

P: (L) Bacaš hiljadu!

(Aeneas) Povezano sa gore navedenim je ono što su C-ovi rekli o čak i komjuterima koja polako prikupljaju svest. Ako je tako, bi li to delimično bilo zbog silicijevog dioksida od kojeg su napravljeni čipovi koji sadrži ogromne količine informacija?

O: Delomično, zaista.

P: (L) Dakle, napravili smo to... Oh! Pre nego što se vratim na Jarovo pitanje, želim nešto pitati za [Redigirano]. [Redigirano] ima puno problema. Ona ima celu temu o tome, i siguran sam da su članovi svesni svega toga. Dakle, znat ćete zašto joj postavljam ovo pitanje iako je lično. Ono što bih želeo znati je: Postoje li uopšteno smernice koje se mogu dati za [Redigirano]?

O: [Redigirano] je pre mnogo godina dobila ključ za rešavanje njezinih brojnih unutarnjih sukoba. Sukob je između njezina unutarnjeg istinskog bića i njezine lažne ličnosti koja uvek traži najmanje bolno rešenje.

P: (L) Dakle, tražeći najmanje bolna rešenja u kratkom roku, ona završava sa dugoročnijim, bolnijim situacijama?

O: Tačno.

P: ([Redigirano]) A ja nemam pojma.

O: Nije zlato sve što sija.

P: (Artemis) Meditiraš li? ([Redigirano]) Hm... Mogu li pitati... Kako se mogu rešiti teskobe?

O: Zaustavite odvod energije.

P: ([Redigirano]) Mogu li pitati trebam li preduzeti nešto da mi pomogne pre nego što to učinim, što bi to moglo biti?

O: Ne postoji fizičko rešenje. Čega se najviše bojiš?

P: ([Redigirano]) Pretpostavljam da bih morao reći ono čega se najviše bojim.

(Joe) Bilo je to pitanje. ([Redigirano]) Čega se najviše bojim? Bojim se da ću se tako osećati zauvek. (L) Dakle, to je vaš najveći strah?

([Redigirano]l) Ne, nije... Moj najveći strah je da neću raditi na sebi.

O: To je sukob. Vi ne radite Delo.

P: ([Redigirano]) Oh.

O: Kuda ide većina vaše energije?

P: ([Redigirano]) Sva moja energija ide u ono što se trenutno događa sa mojim zdravljem. (L) Mislim da ste tamo propustili pozornicu. ([Redigirano]) Da, nisam baš shvatio sve što su rekli.

O: Vaša energija je iscrpljena kako biste vas doveli u ovo stanje.

P: ([Redigirano]) U redu... Od koga? Ili šta?

O: Ko? Šta? Iluzije su uobičajeni odgovor.

P: ([Redigirano]) U redu.

O: Ko???

P: ([Redigirano]) Može li to biti, hm, osoba sa kojom živim?

O: Na vama je da prepoznate i razmislite.

P: (L) U redu. Je li to dovoljno? Osećam... ([Redigirano]) Žao mi je što sam izgubio previše vremena na ovo. (L) Ne mislim da je to otpad, ali mislim da pomiče granicu.

([Redigirano]) Dobro, žao mi je. (L) U redu je. Jar želi znati...

(Andromeda) Želimo li postaviti pitanja Niallu? (L) Oh, Niallova pitanja.

(Niall), Nah, tako su trivijalni... (L) O, dragi bože... [smeh] Čekaj, Jar. Vratit ću se na vaše pitanje. (Chu) Ako ne postavimo tvoje pitanje, postavit ćemo sledeći put. Stavite ih u proračunsku tablicu!

(Niall) Odražava li rezultat švacarskog referenduma od 28. decembra, na kojem je dve trećine onih koji su glasali podržali vladine mere kontrole Covida, uvelike želje ljudi?

O:

P: (Niall) Je li ijedna vakcina ikada zapravo iskorijenila bolest ili barem pozitivno uticalo na njezinu ozbiljnost ili učestalost?

O: Da.

P: (Niall) Je li Gabby Petito ubio njezin dečko Brian Laundrie?

O: Da.

P: (Niall) Jesu li vladini agenti bili uključeni u Charles Manson koji je programirao svoje sledbenike (u ubistvo njihovih žrtava 1969.)?

O: Da.

P: (Niall) Je li 'Eye of the Sahara', aka Richat, prirodnog porekla? Šta je prouzrokovalo? [Napomene: To je prepoznatljiva geološka formacija višestrukih koncentričnih krugova u udaljenoj zapadnoj Sahari, u severnoj Mauritaniji. Iz svemira izgleda kao oko. U kopnu južno od njega postoje očiti 'strujni talasi'. Slika (ne mogu kopirati link, idite na orginal o.p.)

O: Da. Udarni talasi eksplozije kometa.

P: (L) Mora da je bio lud! (Niall) Jedna od teorija o atentatu na JFK-a je da je postojala 'zavera unutar zavere' – u suštini, jedna je frakcija planirala organizovati 'gotovo promašaj' ili lažni atentat, ali onda je druga frakcija upotrebila tu zaveru da se zapravo ubije SAD predsednik. Je li se to dogodilo?

O: Ne.

P: (Niall) Je li smrt JFK Jr-a prouzrokovana greškom pilota, kako se službeno tvrdi?

O: Ne.

P: (Niall) Je li u smrt JFK Jr-a bila umešana prljava igra?

O: Da.

P: (Niall) Je li Raspućinovo ubistvo delo strane obavještajne operacije?

O: Ne.

P: (Niall) Je li mladi tehnološki preduzetnik Aaron Schwartz počinio samoubistvo, kako je službeno objavljeno?

O: Ne.

P: (Niall) Šta se dogodilo s Noahom Donohoeom? [14-godišnjak koji je nestao u Belfastu u lipnju 2020. pod čudnim okolnostima. Njegovo nago telo pronađeno je u odvodu, iako je misterija kako je tamo dospelo...]

O: Elementi podzemlja.

P: (Andromeda) To je bio stvarno čudan slučaj. (Niall) 'Podzemlje' kao u organiziranom kriminalu?

O: Da.

P: (Joe) Zašto?

O: Doterivanje (za pedofile o.p.) je pošlo po zlu.

P: (L) Dakle... Budući da je ovo naša posljednja sesija u godini, a Jar i svi upitni umovi žele znati: Postoji li neka opšta izjava koju možemo poneti sa sobom večeras u novu godinu? Mislim, shvaćam da je kad si nam zadnji put dao izjavu o kraju godine, stvari stvarno krenule naopako. Dakle, možda bih trebao oklevati oko ovoga, ali svejedno... Ima li se čega držati?

O: Vremena će postati sve haotičnija jer sile u igri postaju još očajnije za kontrolom kako se promene približavaju. Bit će važnije nego ikad ostati zajedno tokom ovog prelaznog razdoblja. Nemojte se umoriti ili obeshrabriti. Naučili ste dovoljno trajne vrednosti da prepoznate ovaj izvor kao pozitivan i valjan. Molim vas, držite se tog znanja u mračnijim vremenima. Upamtite: promena STIŽE!!!! Doviđenja.

KRAJ SJEDNICE
 
Датум сесије: 26. 02. 2022.

Лаура, Андромеда и Артемис на плочи

Пјер, Џо, Габи, Арк, ПоБ, Чу, Скоти, Најал, принцеза Леја

Чланови ФОТЦМ-а присутни путем Зоома.

П: (Л) Данас је 26. фебруар 2022. У реду, идемо. Тако сам прерано...

О: Узбудљива времена без сумње! Холленоаеа од Касиопеје овде! Украјина је древно место искрцавања Кантекианаца. 4Д ОПС га јако жели! Путин чини услугу свима покушавајући тамо уклонити психопатске елементе. Нажалост, отпор моћне елите може довести до смрти многих невиних људи.

П: (Артемис) Шта је у томе толико жељено?

(Јое) Зато што је то древно место искрцавања Кантекианаца? Зашто га то чини врло пожељним? Неки елемент становништва? Али...

О: Геолошки профил је надопунио енергетски профил што га чини идеалним за пренос.

П: (Л) Сугерише се да се слетање догодило на неки други начин, осим на само улазак у свемирски брод и летење и падање?

О: Да.

П: (Л) Дакле, то је била нека врста преноса која је укључивала неку врсту технологије коју можда не разумемо?

О: Да.

П: (Андромеда) Свиђа вам се портал?

О: Да.

П: (Л) Дакле, постоји портал у Украјини?

О: Да.

П: (Л) Једном сте рекли да постоји портал на Блиском истоку, зар не?

О: Да.

П: (Л) У реду.

(Јое) Дакле, рекли су да, нажалост, отпор моћне елите може довести до смрти многих невиних људи. Односи се на чињеницу да ће украјинска елита бити посебно жртвовати Кијевљане? У одређеном смислу, они ће створити услове у којима људи гину због руског војног напредовања на тај град?

О: Да.

П: (Јое) Дали су 18.000 јуришних пушака људи у Кијеву и рекли им да крену против напредујућих руских трупа. (Андромеда) То је ТАКО глупо. (Јое) Замислите да то радите својој популацији. (Ниалл) То су само мале пушке. Преместили су своје велико оружје у стамбена подручја како би користили становништво као живи штит.

О: Психопати у акцији.

П: (Л) Пошто сте споменули ову ствар о искрцавању Кантекианаца, данас сам читао на Фејсбуку и Твитеру нешто што је објавио Украјина у Сједињеним Државама који је изјавио да Украјинци имају право на властиту земљу, свој језик, обичаје итд. и да су Руси ништа и нико, а Украјинци најстарији народ на Земљи... да је чак и њихов ДНК био другачији од руског ДНК. И шта? (Пиерре) Можда постоји случајност, али у белачкој популацији, протеин АЦЕ2 је претерано изражен. То сугерише да је вакцина оружје специфично за етничку припадност. (Јое) Ипак, говоримо о Украјинцима.

(Пјер) Да. (Л) Дакле... (Јое) Украјинци су увек износили ту тврдњу и виде се као одвојени народ. Они себе виде као јединствено и другачије. То је идеологија. Не СВИ Украјинци, али доста њих. То је стварно чудно јер бисте помислили да се генетски не разликују од осталих Словена, Руса итд. Они наравно имају ту нацистичку склоност да буду 'господарска раса' у одређеном смислу. Врло је чудно.

О: Данашњи Украјинци нису изворно становништво. Многи таласи освајања и миграција дошли су и прошли.

П: (Јое) Да. Али банда тамо сада...

2123

О: Руси Белорусије су ближи изворним Украјинцима. А они су изворно били Кантекијанци и недавно су уништили властиту планету.

П: (Л) У реду. Отворимо реч за било која одређена питања чланова. [Скенирање питања чланова на Зоом цхату...] У реду, ево једног:

(Риу) Зна ли Путин да Украјина има портал? А зна ли он за Кантекијанце?

Једна.

П: (СуммерЛите) Каже се да Путин бомбардује америчка места за биолошко оружје.

О: Да.

П: (Кеит) Имам питање о Русији. У Русији имамо гласне антиратне осећаје. Хоће ли они довести до промене власти? Хоће ли то довести до уништења Русије?

Једна.

П: (Ниалл) Могу ли пратити страницу о биолошком оружју? Постоји теорија да су та места са биолошким оружјем направљена тамо са циљем стварања нечег попут етничког оружја за употребу против Руса. Јесу ли за то служили?

О: Делимично, заиста.

П: (Андријан) Може ли се тачно знати где се портал налази? Западна или Источна, Северна, Јужна Украјина?

О: Близу Кијева.

П: (Јуба) Је ли то разлог зашто је Хазарија била иста као данашња Украјина. Портал, ОПС енергија...

О: Делимично.

П: (Алтаир, Космос, Гаван) Је ли „експлозија у Украјини, хемијска или нуклеарна”, још увек на столу?

О: Да. Могло би се рећи да се то догађа од 2014.

П: (Ниалл) Ово ЈЕ експлозија. (Л) Да. (цимет) Дакле, нагађања о бомбардовању локација са биолошким оружјем... Је ли тако добијамо наводну 'праву пандемију'?

О: Једна могућност за болест, али не и праву пандемију. Путин има у функцији опција сузбијања.

П: (Ниалл) Јесу ли зато узели нуклеарну електрану у Чернобилу?

О: Опрез.

П: (Јое) На сесији 2009., писао је, '5 година до краја'. Онда су 2014. ту годину назвали Нултом. Било је то отприлике у време украјинског удара. Јесу ли мислили на ону 2014. и оно што су САД тада радиле у Украјини до ове ситуације сада, јесу ли то мислили под нултом годином 2014.?

О: Да.

П: (Јое) Дакле, оно што се тренутно догађа директно је завршено у великом промену, али ће се наставити. Бит ће даљњих променада, рецимо...

О: Да.

П: (Л) 2014. је нула година наше нове стварности. (Ниалл) У будућој хронологији, хоће ли то бити 0? (Л) Да. (Пиерре) А борба за портал указује на то да 4Д ОПС жели да користи овај портал?

О: Да.

П: (Л) Зашто желе користити портал?

О: Тамо се одвија преузимање.

П: (Л) Преузимање чега? (Јое) Информације. Л: Желим ли стварно знати? [смех]

(Пиерре) Тамо се преузима злочеста страна информацијског поља.

(Л) Дакле, ОПС лоши момци сами себе преузимају преко портала у људе тамо?

О: Да.

П: (Пјер) Вау. (Ниалл) Али психопата има широм света. (Јое) Можда је тако лакше.

(Пиерре) Али психопат не значи опседнут. Бити преузет не значи бити поседован.

(Ниалл) Ох, да. Дакле, постоји посебна врста која је концентрисана у Украјини која је осетљива на постављање 4Д ОПС-а. (Андромеда) Вау. (Л) Добро, следеће питање:

(Трагач) Хоће ли се рат проширити на околне земље?

2124

О: Не још...

П: (Андромеда) О човече. (Ниалл) Ох дечко.

(Риу) Да се вратим на Пиерреов коментар, користе ли се вакцине против Цовида као етничко оружје?

О: Може бити. Прикључни елементи укључени.

П: (Л) Дакле, вакцина има ствари у себи које су спојни елементи за касније размножавање неке врсте патогена?

О: Да.

П: (Пјер) А циљана популација су Кантекијанци, тј. прави Семити, тј. Кавкажани (у смислу народа са подручја Кавказа).

Л: На који начин циљано? За преузимање или за етнички специфично оружје?

(Пјер) За обоје. Па вакцина. Имају мутацију која прекомерно изражава АЦЕ2 протеин. Вероватније је да ће добити ефекте вакцина.

О: Да.

П: (Јое) Пиерре очито мисли да су Кантекианци сјајни људи - да су Прави Семити и слично. Али Касиопејци су управо на овој сесији рекли да су људи пребачени у тај део Украјине и да су управо уништили властиту планету! [смех] Дакле, они нису сјајни људи.

(Л) Да. Касиопејци су такође рекли нешто о том послу Нордијског савеза... Да народи нордијског порекла, тј. Кантекиан, могу бити позитивне или негативне оријентације. То је представник центра моћи у њиховој генетици...

(Пиерре) 'Интензитет' је коришћена реч. Кантекијанци су имали више интензитета одређене врсте моћи. (Л) Да, интензитет. Па да. (Пјер) Интензитет за добро, интензитет за лоше.

(Л) Врло занимљиво. Добро, чекај... (регулатор) Шта је са рекомбинацијама/мутацијама вируса вакцина, како се то развија? Је ли још прерано рећи колико ће то бити смртоносно?

О: Није највећи проблем.

П: (Л) Који ЈЕ највећи проблем?

О: Вирус из свемира/4Д ОПС.

П: (ирјО) Јесу ли Путинови поступци поново изненадили тајну владу или су заиста очекивали да ће Путин-Русија деловати брзо и брзо?

О: Неко изненађење свакако. Покушавали су предухитити Путина оптужујућом реториком.

П: (Л) Дакле, имали су неку идеју или обавештајне податке да се спремао да крене, и покушавали су да предухитрити и вероватно такође створити почетну фазу пропагандног баража - "Он ће напасти!"

(Јое) Тачно. Али људи у западним земљама барем су последњих 10 година били обучени пропагандом да виде Путина као зло! Све је то тренутно укључено.

(Андромеда) А сада ће Украјинци бити жртвовани како би он изгледао још горе.

(Јое) Добро. (Л) Добро, да видимо... (г. Циан) Хоће ли избацити Русију из СВИФТ-а?

О: Да.

П: (Л) Хоће ли бити важно?

Једна.

П: (Томек) Шта је са Април Дроп Деад Дате( да неко од познатих умре)? Је ли ово "онај" април?

О: Врло могуће... Али ко ће "

П: (Л) Можда ће бити Биден.

(Ниалл) Забринут сам, па желим ово питати и макнути то са пута. Хоће ли покушати убити Путина?

О: Пробано је и покушат ће поново.

П: (размислим) Намеравају ли преузети нанотехнологију у вакцине?

О: Да.

П: (Јуба) Је ли Чернобил мета за операцију лажне заставе?

О: Да.

П: (Л) Али чини се да је сада добро чуван.

2125

О: Да.

П: (Л) У реду.

(СуммерЛите) Је ли ово такође напад на снабдевање храном?

О: Да.

П: (Л) Русија је престала извозити ђубриво - 65 посто светских понуда. Дакле, мислим да се можемо веселити озбиљној несташици хране. А то ће наравно довести до глади и учинити становништво још слабијим и болесним и осетљивим на патогене.

(Лукасз) Колико људи у Украјини утичу на преузимање ОПС-а у цима?

О: 17%.

П: (Л) То је близу вашој стандардној бројци за психопате и њихове присталице.

(Алејо) Има ли још таквих портала за преузимање на планети?

(Л) Да, већ смо расправљали о томе. Има један у Израелу. Има ли других осим Израела и Украјине?

О: Кина, Северна Америка, Јужна Америка.

П: (Артемис) Је ли Северна Америка у Канади или...?

О: Канада.

П: (Артемис) Знао сам! (Л) Знали сте? Да! [смех] (Артемис) Јукон.

(Л) Ооох, у праву си! Иукон! У Јукону се догађају живе ствари. [смех] Истина је.

(Андромеда) О, да! (Л) Погледај. Потражите "Долину безглавих људи"!! Читао сам о томе пре много година и тотално је језиво!

О: Да.

П: (Л) Ооо! Шта је у Јужној Америци?

О: Пустиња.

П: (Л) Пустиња где имају све те фигуре?

О: Да.

П: (Л) Како се зовеш? (Ниалл) Атацама.

О: Да.

П: (Л) Шта је са Кином?

О: Североисточна регија. Проучавајте карту и митове.

П: (Лаура прегледава питања на Зоом састанку) (Цху) Будите селективни јер након овога има 70 нових порука!

(Луис) Дакле, блискоисточни портал је исти? За преузимање? Такође, ако 4Д ОПС немају потпуну контролу над украјинским порталом, могу преузети само у одређеним границама или ограничењима?

О: Да.

П: (СуммерЛите) Је ли Путин један од Швабових светских лидера?

Једна.

П: (Чу) аимарок каже: "Хајде, СуммерЛите." [смех]

(Риу) Је ли вероватно да ће се изродити у нуклеарни рат?

О: Није вероватно нити потребно.

П: (Јое) Какве су шансе да Кина нападне Тајван у блиској будућности?

О: Високе.

П: (Фелипе) Имао сам споредно питање о вакцинама: Може ли се БХТ интерферирати са липидни капсид који обавија мРНА? Ако је тако, може ли да учини вакцину неефикасном?

Једна.

П: (СуммерЛите) Ради јасноће, Сцхваб онда лаже о Путину?

О: Да.

П: (Торонто Гроуп) Да ли је учинак конвоја камионџија и његово ширење постао део изложености о којој су Касиопејци говорили?

О: Да.

П: (Л) Кажем вам нешто: Трудеау се сигурно разоткрио!!

(аимарок) Путин познаје Швабу из 90-их, али то га не чини његовом марионетом.

2126

(Л) Тачно тачно.

(Фелипе) Питање о Русији: Хоће ли Анонимоус хакирати руску инфраструктуру и ескалирати ствари тим средствима?

О: Покушат ће, али мало успеха.

П: (Јое) Само за референцу: Анонимоус је ЦИА.

(цимет) А украјинска пшеница вероватно се неће садити. (Л) Добра поанта!

(Јое) Сигурно. Очекујте више цене. (Л) Очекујте СТВАРНО високе цене.

(Ниалл) Украјина је трећи највећи добављач пшенице на Земљи.

(Јое) Између Украјине и Русије, такође производе 80% светског сунцокретовог уља.

[Касиопејски потез на 'слушај' на плочи...]

О: Како ће проћи? Много варијација, али Путин има помоћ на вишем нивоу.

П: (Алтаир, Цосмос, Гаван) Је ли ово што се сада догађа у Украјини кармичко понављање битке између Атлантиђана и Атињана?

Једна.

П: (Арагорн) На лествици од 1 до 10, колико су успешни планови ТПТБ-а (владајући или моћници, они на власти) тренутно?

О: 4.

П: [смех]

(Попхисторан) Шваб, на видеу, ТВРДИ да је Путин био један од његових младих глобалних лидера. (Јое) Човече! Знате ли колико људи попут њега широм света спусти име и каже: "Знам ове људе"? (Ниалл) Он жели да мислите да је моћан.

(Сцоттие) Воле лагати - ПУНО! (Л) Када смо почели веровати у ствари које говоре психопати? (Ант22) Сумња ли Путин на било какве ванземаљске утицаје иза САД-а и њихових савезника?

О: Да.

П: (СуммерЛите) Јесу ли људи у овој групи део одређене реинкарне групе из Атлантиде?

О: Да.

П: (ОБИ) Хоће ли Турска напасти Русију и проширити овај рат на Блиски исток?

Једна.

П: (Ниалл) Запамтите: Путин је спасао Ердогана од сигурне смрти 2016.

П: (Чу) 86 нових порука. (Л) 86?! Не сустижем, људи.

(Ниалл) Је ли Путин планирао овај дан 20 година?

О: Да.

П: (Л) Јесте ли срећни?? [смех]

(Ниалл) Да! [смех]

(Јееп) Хоће ли ДЦ конвој имати позитиван исход?

О: Да, али не онако како мислите!

П: (Л) Дакле, то је још један где морамо чекати и видети?

О: Да.

П: (Јулиан) Хоће ли елементи украјинске војске покушати свргнути Зеленског?

О: Вероватније је да ће Зеленски бити предмет трајног ударца.

П: (Мрав22) Питање о конзервирању: Убија ли јод споре ботулина, температура до 100Ц не?

О: Може, али тада је храна нејестива.

П: (Ебоард10) Хоће ли несташице хране ускоро бити проширене широм Европе или ће бити више локализоване?

О: На крају широко распрострањена.

П: (Бо) Можемо ли очекивати више експлозија на Тонги (вулкану) ове године?

О: Није вероватно.

П: (Алтаир, Космос, Гаван) Шта Касиопејцима значи да Путин има већу помоћ? Од кога?

О: Преци и он сам у будућности и пуно пуно знања и свести.

2127

П: (Л) Сачувајмо ова питања о конзервирању за форум. О њима се може расправљати и истраживати. Не морамо тако питати Касиопејце. У реду... Помичите, помичите, помичите...

[Пауза због техничког проблема са мишем...]

(Ниалл) Можда смо управо достигли ограничење броја порука у цхату.

(Л) Мислим да сте га ви сломили! (Чу) Сада ради.

(Алејо) Пре много година Касиопејци су рекли да су различите расе посађене на Земљи. Треба ли постојати подударност између генетског профила и геолошког положаја и ли део тог односа повезан са језиком којим говоре одређени људи?

О: Не толико.

П: (Томек) Споменули сте нешто о томе да је Француска бомбардована у претходној сесији. Је ли ово још увек на столу?

Једна.

П: (регулатор) Хоће ли ПТБ(владајући, моћници) поново запалити Балкан?

О: То се може догодити природно.

П: (Торонто Гроуп) Будући да се људи заситију Цовида, хоће ли ПТБ(владајући, моћници) повући мандате за вакцину?

О: Да.

П: (Тристан) У претходној сесији је споменуто да је потребно пробудити више људи, како би се створило више прилика за добре момке да помогну. Да ли се на планети пробуди довољно људи?

О: Ни приближно довољно. Нажалост, потребно је више патње.

П: (Мрав 22) Који је разлог за изненадно укидање свих цовид ограничења у Уједињеном Краљевству док их друге земље још увек гурају?

О: Процена да домороци постају превише немирни.

П: (МК Скарлет) Је ли се временска линија променила од недавних акција Русије у Украјини?

Једна.

П: (Рајан) Хоће ли економија ове године остати прилично стабилна?

Једна.

П: (САО) Чекај, још једно питање о конзервирању.

(Л) Ох, престани! [смех] Смешно... [смех]

(Цху) То је то. (Л) Нема других питања? стварно сам исцрпљена. Боже... У реду. Треба ли нам ишта рећи што нисмо питали, а требали смо питати? Узмите у обзир да се то пита путем наше подсвести... И дајте нам одговор! [смех] Има ли порука? Стварно питамо – једноставно не знамо ШТА питамо.

О: Наставите како сте и били. Везе су све јаче као резултат ваших вежби. Не предуго чекати на пажњу себи и Арку. Потребни сте!! Довиђења.

КРАЈ СЕСИЈЕ
 
Datum sesije: 23. travnja 2022.
Laura, Andromeda i Artemida za pločom
Pierre, Joe, Chu, PoB, Ark, Scottie, Gaby, Niall, mačka Pikabu
P: (L) Danas je 23. travnja 2022. Uobičajeni sumnjivci: [Pregled prisutnih] U redu. Pozdrav? Ima li koga?
O: Moiloiaea od Kasiopeje i dobra večer svima.
P: (L) U redu. Pretpostavljam da ćemo početi s pitanjima. Dušo, možeš početi.
(Ark) Da?
(L) Da.
(Ark) Što su denziteti?
O: Stanja svjesnosti u interakciji s informacijama.
P: (L) Znači li to da stanje svjesnosti koje stupa u interakciju s informacijama na neki način utječe na ono što je "stvarno", ako šire definiramo pojam?
O: Više ili manje.
P: (Ark) Čije svjesnosti?
O: Svijesti koja je sposobna.
P: (Ark) Ne razumijem. Koja svijest? Čija svijest? Ne razumijem.
O: Jedinice svijesti za čitanje valova.
P: (Ark) Gdje se nalazi ova jedinica svijesti za čitanje valova? Gdje je?
O: Ti si jedna.
P: (Ark) To znači da su gustoće potpuno subjektivne, ili su objektivne?
O: Oboje.
P: (Ark) Kako je to objektivno? U kojem smislu? Kako je to objektivno ako je povezano s jedinicom svijesti za čitanje valova. Jedinica svijesti za čitanje valova je subjektivna, pa kako denziteti mogu biti objektivni? Fizici je potrebna objektivnost.
O: Ako je jedinica svijesti za čitanje valova usklađena sa sviješću polja, tada je percepcija više objektivna nego subjektivna.
P: (Ark) Što je svijest?
O: Život.
P: (Ark) Što je život?
O: Svijest.
P: (Pierre) Postaje kružno.
(Ark) Što je informacija?
O: Sve.
P: (Ark) Može li fizika opisati denzitete?
O: Da.
P: (Ark) Kako?
O: Algebra.
P: (Ark) Kakva vrsta algebre?
O: Jednostavna.
P: (Ark) Kakav je odnos između denziteta i dimenzija?
(L) Već su odgovorili na to pitanje. To je u transkriptima.
(Ark) Da, ali za to nema odgovora.
O: Dimenzije su ljudski konstrukti koje smo koristili jer nema boljih dostupnih izraza.
P: (Ark) Ali algebra je također ljudski koncept, zar ne?
O: Da.
P: (Ark) Sve što koristimo u fizici je ljudski koncept, zar ne?
O: Zbog čega si toliko zbunjen.
P: (Ark) Ali algebra koristi dimenzije. To nije ljudski koncept. To je algebarski koncept. I potrebne su nam dimenzije ako želimo koristiti algebru.
O: Da.
P: (Ark) Koliko dimenzija?
O: Beskonačno.
P: (Ark) Jesu li te dimenzije povezane s prostorom i vremenom?
O: Da.
P: (Ark) Ali prostor je trodimenzionalan. Gdje je ostatak beskonačno brojnih dimenzija?
O: Mnogo iteracija.
P: (Ark) Mnogo iteracija... Iteracija čega?
O: Prostora i vremena.
P: (Ark) Ima li to kakve veze s kvantnom teorijom ili ne?
O: Vrlo malo, zapravo.
P: (Ark) Ima li to veze s Einsteinovom teorijom gravitacije?
O: Još manje.
P: (Ark) Dakle, s kojim dijelom fizike ima veze?
O: Moderni koncepti ih ne definiraju kao takve.
P: (Ark) Možete li, molim vas, objasniti ovu rečenicu?
O: Ne postoji relevantni konstrukt koji možete imenovati ili spomenuti iz svoje moderne terminologije.
P: (Ark) Što je s drevnom terminologijom? Je li bilo takvih koncepata koji su zaboravljeni?
O: Moguće.
P: (Arky) Nema naznaka? Koji bi koncepti zadovoljili? Ako ne drevni, ako ne moderni, što onda? Nema nade? Hmm. U redu, završio sam.
(L) Sljedeće?
(Joe) 21. ožujka avion China Eastern Airlinea koji se zabio ravno u zemlju... Što je bio uzrok?
O: Sustav za navođenje poludio nakon eksplozije.
P: (Pierre) A što je bio uzrok eksplozije?
O: Proboj meteorskog objekta kroz barijeru između svjetova.
P: (Andromeda) To je bila moja prva pretpostavka.
(Pierre) Da, i moja. Složili smo se oko toga. Probijanje barijere između svjetova...
(Niall) Meteor nije dolazio iz svemira. Spojio se...
(Andromeda) Došao je kroz portala, poprilično.
(Niall) Je li to bilo spajanje...
(Pierre) Iz 4D?
O: Svaki objekt koji ulazi u vaš svijet ne mora dolaziti iz 4D. Vratite se na Arkova pitanja o dimenzijama. Također uzmite u obzir i ono što je rečeno o onima koji propadaju kroz dimenzije (window fallers u eng. Izvorniku, op.) i Letu 19.
P: (Pierre) Imam glupo pitanje.
(L) Želiš postaviti glupo pitanje?
(Pierre) Da.
(L): Čini se da je prikladna večer za to. [smijeh]
(Pierre) Je li svojedobno na Kanteku bilo više kisika nego na Zemlji danas?
O: Da.
P: (Andromeda) To je dobro pitanje.
(Pierre) Objašnjava li to djelomično...
O: U prošlosti je također bilo više kisika na Zemlji.
[ ...KRATKA PAUZA... ]
P: (Pierre) Jesu li ukrajinske vještice izvele ritual protiv Putina?
O: Da.
P: (L) Je li njihov ritual bio učinkovit?
O: Ne pretjerano.
P: (L) A zašto nije bio učinkovit?
O: Mnogo ih je više djelovalo kao čuvari i zaštitnici.
P: (L) Dakle, bilo je više ljudi koji su štitili i čuvali Putina nego što je bilo ljudi koji su pokušavali poslati loše vibracije na njega. Je li to to?
O: Da.
P: (Pierre) Da li im se vratilo?
O: U procesu. Oholost.
P: (Joe) Ima li Putin neku značajnu kroničnu bolest?
O: Ne. Samo stres. Njemu bi također koristili hiperbarični tretmani!
P: (L) Kad smo kod toga, Ark želi znati kroz koliko tretmana mora proći prije nego postane pametan?
O: 27 će te izvući iz trenutne blatne kolotečine.
P: (Ark) Dobro, već se izvlačim. Što je s algebrom kvaterniona? Je li relevantna za jedinice za očitavanje valova?
O: Apsolutno.
P: (Ark) Da? Što je s oktonionima? Jesu li bolji ili lošiji? Oni su neasocijativni. Ooo!
O: Bolje.
P: (Ark) Bolje! O moj Bože. Bolje!
(Scottie) Samo pričanje o hiperbaričnoj komori pomaže!
(Artemis) Koliko bih tretmana u hiberbaričnoj komori trebala da bih izliječila što god trebam izliječiti?
O: 35
P: (Andromeda) Malo više od mjesec dana.
(Pierre) Kad je Joe pitao kako da povratim pokretljivost, Kasiopejci su odgovorili: "Vitamin C plus..." Jesu li mislili na hiperbaričnu komoru?
O: Vrlo vjerojatno.
P: (L) Da, kako to da mi je iznenada, niotkuda, na pamet pala hiperbarična komora? Još uvijek ne mogu ući u trag niti jednoj stvari koja me je na to potakla. Ništa nisam čitala, ništa nisam vidjela, ništa nisam čula... Samo se pojavilo kao nešto hitno.
O: Kanalizirala si, kao što to često činiš spontano.
P: (L) U redu.
(Pierre) Naše meditacije... Meni se činilo kao da podiže FRV planete Zemlje.
(Joe) Stvari idu na bolje, da. [smijeh]
O: Potrebno je više primjene.
P: (L) Pa, uz to pitanje: hoće li nam naša trenutna interakcija s koronavirusom pružiti ikakve nadogradnje?
O: U nekim aspektima. Ali zapamtite što je rečeno o parazitima u vrijeme velikih promjena i budite oprezni i proaktivni.
P: (L) Drugim riječima, nemojte samo pretpostaviti da stvari mogu ići u pozitivnom smjeru, a da sami ne djelujete. Poput hiperbaričnih komora, ili vitamina C, ili ivermektina, hidroksiklorokina, i svega toga skupa.
(Pierre) Prije su to spomenuli Kasiopejci, trostruko loš dan za Rockefellere i slične. U društvenom, ekonomskom i zdravstvenom smislu. I dodali su u sljedećoj sesiji: promjena FRV-a. Dakle, mogli bismo doprinijeti njihovom padu. E sada, postoji li ikakva veza između napomene o trostrukom lošem danu i napomene o travnju kao krajnjem roku (April Drop Dead u eng. Izvorniku, op.)?
O: Slaba veza.
P: (Joe) Zašto kineska vlada nameće vrlo oštre mjere u Šangaju?
O: Oni znaju za američke eksperimente.
P: (L) Dakle, može biti da se tu radi o nekakvom spletkarenju od strane SAD-a, a što oni ne razglašavaju.
(Joe) Znači li to da hvataju nedavna ili novija širenja neke vrste klica ili nešto slično?
(L) Da.
(Joe) To je očito ograničeno na Kinu.
(L) U ovom trenutku.
(Andromeda) Osim ako to nije ono što i mi imamo.
(Niall) Rusija i Kina okružene su američkim biološkim laboratorijima koji rade svašta.
(Gaby) U prethodnoj sesiji, rekli su da nisu uglavnom američki eksperimenti ti koji prijete čovječanstvu, već virus iz svemira. Dakle, ako je to slučaj, teoretski ako se pojavi OPS virus 4. denziteta, hoće li to biti DNK ili RNK virus?
O: RNA.
P: (Gaby) A kakvu će bolest izazvati?
O: Najvjerojatnije sličnu primitivnim boginjama.
P: (Pierre) Primitivne boginje su gadne. One su potomci Crne smrti.
(L) Mislim da smo se dogovorili da su primitivne boginje bile Crna smrt.
(Gaby) Boginje su DNK virus. Dakle, ako je ovo RNK virus, pretpostavljam da bi mogao biti gadniji.
(Pierre) Sa stopom smrtnosti od 79%, to je gadno.
(Joe) Kakvi bi tretmani bili učinkoviti protiv takvog stvora?
O: Vitamin C i kisik.
P: (Artemis) Govoreći o terapijama iscjeljivanja, nedavno sam naišla na zvučnu terapiju pomoću glazbene viljuške. Jeste ikad čuli za to?
(Chu) Da.
(Artemis) Jeste to ikada prije probali?
(Pierre) Da.
(Artemis) Jesi? I?
(Joe) Bilo je bučno.
(L): Ništa vrijedno spomena.
(Artemis) Htjela sam ih pitati jer sam vidjela neke snimke o toj nekoj ženi koja je to radila i zapravo su imali puno energetskih oslobađanja. Stoga sam željela znati možemo li s tim učiniti nešto da nam pomogne u bilo čemu. Ima li u tome išta dobrog?
O: Blago pomaže, uglavnom na emocionalnoj razini.
P: (Artemis) U redu, dakle, ako imate emocionalne probleme koji doprinose zdravstvenim poteškoćama, onda bi to moglo pomoći na taj način.
O: Da.
P: (Joe) Je li glavni ruski brod Moskva pogođen projektilom?
O: Da.
P: (Joe) Jesu li to izveli Ukrajinci, ili su SAD i saveznici bili izravno umiješani?
O: SAD izravno umiješana. CIA.
P: (Joe) Ukrajinci nisu tome dorasli.
(L) U redu. Nema više pitanja?
(Ark) Imam pitanje. Treba li teoriju gravitacije formulirati prije kao elektromagnetizam umjesto onoga što je Einstein napravio kad je stvorio nešto poput metrike ili čega god?
O: Da.
P: (Ark) Da, trebalo bi, da?
O: Da.
P: (Ark) Treba li elektromagnetsku teoriju proširiti da uzme u obzir magnetske monopole?
O: Da.
(Ark) Mislim da su oni ključni za tu kiralnost.
(Pierre) Da. To je enigma.
(L) Još nešto od nekoga?
O: Budite svjesni da ste trenutno izloženi napadu sila koje vas žele ušutkati i prekinuti vaše napore u korist vaše grupe konkretno i planeta općenito. Te sile postaju očajne i pokušat će iskoristiti svaki mogući prodor. Budite budni i obazrivi u svakom trenutku. Bilo kakav spor ili nesuglasica mogu se prenapuhati vodeći ka vašem uništenju. A onda, kada se negativna energija povuče, zatečena devastacija će se pojačati spoznajom da je sve to bila obmana. [planšeta se vrti uokolo oko 45 sekundi] Upozoreni ste. Nemojte ovo shvaćati olako. Komunicirajte i slušajte. Svi vi zajedno ćete biti potrebni da prebrodite ove opasnosti!!! Doviđenja.
KRAJ SESIJE

Preveo Ivan Novak
 
Back
Top Bottom