Evo još jednog načina kako bi pomogli Arku i drugima, razmislite o ovome.
VODA- prenos informacioinog polja Božanskog Uma i svesti individue na vodu radi blagostanja, zaštite i znanja. U destilovanu vodu sa himalajskom solju.
Opuštanje, uraditi disanje-
Van [zvuk poput "haaaaaaa"]
Van [zvuk poput "haaaaaaa"]
Brojanje je bilo "unutra – udahni vazduh kroz nos-1, 2, 3, 4, 5, 6, -zadrži {dah}- 2, 3
van 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,-(haaaaaa), zadrži {dah} 2, 3."
Unutra 1, 2, 3, 4, 5, 6, zadrži {dah} 2, 3 van 2, 3, 4, 5, 6,
7, 8, 9, zadrži {dah} 2, 3
Sada, dopustite da ja brojim za vas, a vi dišite. Unutra
kroz nos sa suženjem u faringealnom prolazu i van na
usta govoreći "haaaaaaa" dok ja brojim. Spremni?
7, 8, 9, zadrži {dah} 2, 3
7, 8, 9,(haaaaaa) zadrži {dah} 2, 3
Dok ide opuštanje i disanje istovremeno radite i Molitvu Duše. Najmanje uraditi sedam puta sa molitvom i 21 put sa disanjem.(Što više to bolje).
Molitva Duše
O Božanski Kosmički Umu
Sveta Svesnosti u Celom Stvaranju
Nošen u srcu
Vladaru misli
Spasitelju Duše
Živi u meni danas
Budi moj Hleb svakdašnji
Kao što ja dajem hleb drugima
Pomozi mi da rastem u znanju
O Celom Stvaranju
Očisti moje oči
Da mogu da vidim
Očisti moje uši
Da mogu da čujem
Pročisti moje srce
Da mogu da znam i volim
Svetost Istinskog Postojanja
Božanski Kosmički Umu
Blagoslovena Vodo podari mi fizičko zdravlje, duhovno zdravlje, seksualno zdravlje, ojačaj moj duh, telo, moju svest, podari mi znanje Božanskog Uma.
Blagoslovena Vodo volim te, hvala ti, zahvaljujem ti se, volim te, volim te...
Blagoslovena Vodo očisti moje telo od svih otrova, kontaminacija sa spolja i unutra, ozdravi moje telo i daj mu svežinu i mladolikost, ojačaj moje duhovno, mentalno i umno telo.
Blagoslovena Vodo podari mi razumevanje gustoća postojanja i dimenzija bitisanja, razumevanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, povežime sa Dušama predaka i svestima Božanskog Uma koje su izabrale ljubav, milost i pomoć u svakoj prilici, poveži me sa Anđelima svetla i neka me čuvaju od svakog zla i nepogoda.
Blagoslovena Vodo podari mi materijalno blagostranje, lak rad i novac, pomozi mi kako bi mogao obezbediti sebe i bližnje, pazi na mene kako bih mogao paziti na druge, odagnaj od mene glad i siromašstvo i sve nepogode. Podari bi obilje svega kako bih mogao da pomognem i sebi i drugima.
Blagoslovena vodo volim te, hvala ti, zahvaljujem ti se, volim te, volim te...
Blagoslovena vodo zaštiti me, moju porodicu, bližnje i prijatelje i svaku dobru dušu koja je pored mene, zaštiti me od zlih ljudi i entiteta i odagnaj ih od mene i moje porodice, poveži me sa Informacionim poljem Božanskog Uma i da mi je svaka informacija dostupna u svim vremenima, znanjne i njegovo korišćenje.
Ponoviti sedam puta. (Što više to bolje).
Napomena- Najbolje je ovo raditi dok Sunce izlazi, tj, rano ujutru, pred svitanje.
U svakom slučaju uvek je dobrodošlo u bilo kom delu dana, kako se može i koje su vam date mogućnosti. Pomozite sebi i drugima, podelite, takođe ovo možete modifikovati kroz bilo koji jezik i kako vama odgovara, sa tim da ostane dobra namera!
Sa srećom i verom U Božanski Um kroz Vodu za sve nas!